Press "Enter" to skip to content

De ce e bine să cureți canapelele şi covoarele cu spirt. Trucul pe care puține gospodine îl știu

Știai că poți să cureți canapelele și covoarele cu ușurință? Pentru acest truc ai nevoie de spirt. Iată cum poți face treaba mai ușoară. Toate gospodinele trebuie să folosească această metodă care te ajută se economisești bani.

  • Cum poți curăța canapelele şi covoarele cu spirt
  • Trucul care te scapă de o veche problemă

Cu toții știm că atunci când vine vorba de curățenie trucurile ne ajută să facem treaba mai repede și cu ușurință. Tu știai de ce e bine să cureți canapelele și covoarele cu spirt? Iată o metodă simplă care te va ajuta să economisești.

Cum poți curăța canapelele şi covoarele cu spirt

Vrei să cureți acasă canapelele și covoarele, iar totodată să te bucuri de rezultate impecabile? Ei bine, spirtul îți va fi un adevărat aliat în acest sens. În cazul în care nu vrei să le duci la curățătorie, iar totodată nu îți dorești să dai mulți bani pe produsele din supermarket, această metodă îți va fi de mare ajutor.

Cu siguranță că se întâmplă des să murdărim covoarele și canapelele cu mâncare ori cu alte lucuri. Dacă vrei să scapi de pete cu ușurință, pulverizează spirt peste zona murdară, iar apoi freacă cu o lavetă, potrivit playtech.ro

Alte trucuri utile cu spirt

Deși probabil că nici nu te gândeai, sunt multe metode prin care poți să folosești spirtul. Alcoolul medicinal te poate ajuta să speli parbrizul, în cazul în care nu vrei ca geamul să înghețe în timpul anotimpului rece.

Pentru acest truc, pune un sfert de cană de spirt într-un vas, iar peste adaugă un detergent de spălat vase. Pune lichidul într-o sticlă și stropește parbrizul, după care trebuie să ștergi.

Spritul poate scoate petele de iarbă de pe haine. Pune câteva picături de lichid pe zona respectivă, lasă-l să acționeze timp de cel mult 15 minute, după care bagă obiectul vestimentar la spălat.

Dacă ai curățat usturoi și nu poți scăpa de mirosul neplăcut, spirtul te va ajuta. Spală-te cu alcool medicinal, iar după ce s-a evaporat clătește-te cu apă. Poți să folosești și săpun, dacă vrei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page