Press "Enter" to skip to content

De ce e bine să pui săpun în rezervorul vasului de toaletă. Trucul care te scapă de o mare problemă

Multe gospodine apelează la trucuri atunci când vine vorba de curățenie. Tu știai ce se întâmplă dacă pui săpun lichid în rezervorul vasului de toaletă? Iată de ce e bine să faci acest lucru. Acest truc te va ajuta să scapi de o mare problemă și totodată să economisești bani.

  • Ce se întâmplă dacă pui săpun în rezervorul vasului de toaletă
  • Trucul pe care trebuie să îl știe orice gospodină

Orice gospodină știe că trebuie să fie atentă atunci când vine vorba de curățarea băii. Iată de ce e bine să pui săpun în rezervorul vasului de toaletă. Puține femei au încercat acest truc. Procedura trebuie repetată o dată pe lună.

Ce se întâmplă dacă pui săpun în rezervorul vasului de toaletă

Pentru acest truc trebuie să pui într-o șosetă curată săpun lichid, cu miros plăcut și intens. Scoate capacul rezervorului de toaletă și trage apa, însă trebuie să fii atentă să ții plutitorul în așa fel încât să nu se umple din nou.

Următorul pas constă în fixarea șosetei cu săpun în rezervorul de toaletă. Pentru acest lucru avem nevoie de o bandă. Lipim ciorapul deasupra nivelului apei, după care dăm drumul plutitorului și punem peste capacul.

Cu ajutorul acestui truc, toaleta ta va avea un miros plăcut, iar totodată nu se va mai depune nici cacar. De reținut este faptul că această procedură trebuie repetată în fiecare lună, pentru rezultate de lungă durată.

Orice gospodină știe că odată cu trecerea timpului este nevoie ca la baie să se facă o curățenie amănunțită, mai ales pentru că există multe locuri unde se pot strânge bacterii.

Alte trucuri utile

Știai că te poți bucura de haine ca noi chiar și după spălare? Iată un truc care te va ajuta să scapi de scame. Această metodă este utilă și în cazul în care ai un animal de companie și vrei să scapi de părul de pe haine.

Pune în mașina de spălat, atunci când pui și hainele, trei șervețele umede. Acestea vor aduna scamele și părul de la animalul de companie. Pentru acest truc, trebuie să pui hainele la spălat ca de obicei, la program normal.

Există multe trucuri utile pe care le putem încerca când vine vorba de curățenie, gătit sau grădinărit, care te ajută să economisești totodată și bani.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page