Press "Enter" to skip to content

„Deci e viu?” A apărut pe Internet, la câteva zile după difuzarea imaginilor cu Petrică Mîțu Stoian la Revelion!

Petrică Mîțu Stoian a m.urit fulgerător, la finalul anului trecut, iar vestea a fost un șoc pentru absolut toată lumea. Artistul a părăsit această lume pe 6 noiembrie 2021, atunci când a fost adus de urgență la Spitalul Reșița, după ce începuse să tușească sâ.nge.

Totul s-a întîmplat, după ce artistul efectuase prima ședință cu oxigen hiperbar la o clinică privată din Caraș Severin. În jurul morții sale s-au născut multe necunoscute și controverse, astfel că oamenii legii au deschis dosar p.enal și anchetază în continuare circumstanțele morții sale pentru a stabili cine se face vinovat de moa.rtea sa.

Regretatul interpret de muzică populară a fost unul dintre cei mai iubiți soliști și adesea era chemat pe la mai toate emisiunile televizate.

Înainte de a trece la cele sfinte, Petrică Mîțu Stoian filmase o ediție specială de Revelion, care a apărut la săptămâni bune de la moa.rtea sa. Imaginile i-au bulversat pe unii internauți, care s-au întrebat în mediul online dacă nu cumva acesta este viu!

După ce a fost difuzată pe micul ecran ediția specială de Revelion la care a participat Petrică Mîțu Stoian, fanii au fost de-a dreptul bulversați.

Unul chiar nu știa ce să mai creadă, așa că în secțiunea de comentarii a întrebat dacă nu cumva regretatul artist este viu.

– Deci este viu?

– Este și va rămâne viu în inimile noastre.

– Nu. Filmările au fost făcute în luca noiembrie, cu câteva zile înainte să m.oară.

Pentru cei care i-au îndrăgit muzica vestea morții a fost un șoc din care nu-și revin nici până acum. Oamenii spune pe rețelele de socializare că Petrică Mîțu Stoian va rămâne veșnic viu în inimile lor și prin muzica pe care a făcut-o de-a lungul carierei sale.

„Petre e viu. Fără comentarii. După cum se vede, este. Prezent pentru cine l-a iubit și respectat/ Petrică Mîțu Stoian, eu te consider tot viu, mereu, în sufletul meu și așa vrei rămâne: viu în sufletul meu. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Amin”, sunt alte câteva comentarii lăsate de internauți în mediul online.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page