Press "Enter" to skip to content

Decizia radicală luată de Oana Roman! Vedeta vrea să se mute din țară: „Încep să îmi pregătesc terenul”. Ce vrea să facă cu fiica ei, Isabela

Oana Roman se mută în Franţa. Vedeta are acest gând de mai multă vreme şi s-a decis să îl pună în practică. Însă, aşteaptă ca micuţa Isabela să termine ciclul şcolar, să nu facă schimbarea în mijlocul circuitului.

Oana Roman se mută în Franţa. A ales această ţară, deoarece a urmat studiile universitare acolo, dar şi pentru că are trei prietene bune care locuiesc deja acolo. Până va trece fiica ei în clasa a cincea, vedeta a mărturisit că „îşi pregăteşte terenul”.

Oana Roman se mută în Franţa

Eu încep să îmi pregătesc terenul! Prietenele mele foarte bune de-o viață sunt acolo. Am trei prietene, foarte importante pentru mine, toate trei stau acolo, deci cumva am și gașcă. Nu am lăsat deoparte sub nicio formă acest plan al meu, dimpotrivă muncesc la el și faptul că merg anul ăsta acolo este un pas în plus pentru că am deja niște conexiuni, niște viitoare întâlniri cu niște oameni în vederea unor proiecte pe care să le fac acolo și așa mai departe. Începe să se concretizeze, încet-încet, pas cu pas.

Isa intră în clasa a doua, nu pot să o iau la mijlocul circuitului și atunci probabil o să ne pregătim, în momentul în care ea o să intre în următorul ciclu de școală să înceapă acolo. Dar până atunci trebuie să o dau la Institutul Francez să învețe limba corect. Probabil că în momentul în care ea va trece în clasa a cincea o să ne organizăm atunci, înainte’’, a declarat Oana Roman pentru Click.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page