Press "Enter" to skip to content

Delia Matache a rupt gura târgului! Tinuta extravagantă pe care a purtat-o la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley

Gina Pistol și Smiley au avut o nuntă ca-n povești! La evenimentul care a avut loc la Snagov au luat parte nume grele din showbizul românesc. Delia nu a putut lipsi de la petrecerea anului, ce a avut loc în incinta Orangeriei Iris. Invitații s-au întrecut în ținute una și una, iar Delia s-a numărat printre vedetele care au făcut furori și au încins atmosfera. Apariția sa i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Smiley și Gina Pistol și-au jurat iubire veșnică, sâmbătă, 27 mai 2023. Totul a fost bine pus la punct pentru ca cea mai importantă zi din viața lor să fie fix așa cum și-au imaginat. Aproximativ 300 de invitați le-au fost alături. Raluka, Andreea Esca, Andi Moisescu, Florin Dumitrescu, Connect-R, Cătălin Scărlătescu și Delia Matche s-au numărat printre cei care au petrecut până în zorii zilei. Mirii și-au răsfățat nuntașii cu preparate de lux, atent alese, specifice meniului tradițional. Vedeta serii a fost tortul de cinci etaje, decorat într-un stil rafinat și extrem de delicat.

Gina Pistol a strălucit de-a dreptul. Fosta prezentatoare de la America Express a ales două ținute spectaculoase, care i-au pus în evidență frumusețea naturală. Nici invitații nu s-au lăsat mai prejos. Fiecare celebritate și-a ales atent ținuta pentru evenimentul anului. Delia Matache a îmbrăcat o rochie extravagantă, ieșită din tipar, care i-a surprins pe toți.

Ținuta pe care a ales-o Delia Matache, la nunta Ginei Pistol

Delia nu a putut lipsi de la unul dintre cele mai importante evenimente din showbiz, nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Cântăreața a luat parte la petrecerea de lux alături de soțul său, Răzvan Munteanu. Artista a optat pentru o ținută care a făcut-o să iasă în evidență și să atragă toate privirile.

Delia Matache a ales să poarte o rochie neagră, transparentă, cu aplicații strălucitoare, iar pe deasupra a purtat un sacou supradimensionat de culoare neagră.

În ceea ce privește încălțămintea, vedeta a optat pentru o pereche de pantofi cu toc foarte înalt, de culoare neagră. Machiajul aplicat a fost unul modest, finuț, iar coafura lejeră, părul fiind lăsat pe spate.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page