Press "Enter" to skip to content

Denisa Răducu ar fi împlinit 32 de ani. Ce mesaj a apărut pe contul de Facebook al regretatei maneliste

Denisa Răducu s-a stins din viață în anul 2017. Pe 13 decembrie era ziua ei, iar prietenii și fanii și-au amintit de cunoscuta manelistă.

Denisa Răducu, cunoscută sub numele de Denisa Manelista ar fi împlinit 32 de ani pe 13 decembrie 2021. Pe contul de Facebook al regretatei cântărețe numit Raducu Denisa Emilia a fost publicat un mesaj emoționant, venit din partea unei persoane de care Denisa a fost foarte apropiată.

„Surioară, azi, 13 Decembrie făceai 32 de ani, din păcate acum sărbătorești sus cu îngerii! Chipul tau blând a rămas în imaginea mea.Te-ai retras in lumea celor drepți si buni, suflet bun ce ai fost.

Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimine noastre.

Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea repede dintre noi. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre”.

Fanii și prietenii au transmis și ei mesaje, în ziua în care Denisa Răducu ar fi împlinit 32 de ani. „Un suflet frumos și bun. Îmi pare foarte rău căci nu mai ești printre noi, meritai o viața frumoasa pe pământ. Dar sunt sigura unde te afli o ai și mai frumoasă Denisa, frumusețe de fată dulce și Dragă.

„Denisa mea iubita, eu nu am încetat sa te ascult în fiecare zi, vocea ta îmi da liniște”, „Crunt de durereos, chiar și după atâta timp. Un copil atât de frumos, blând și bun a părăsit acest pământ mult prea devreme”, sunt câteva dintre mesajele publicate de fani și prieteni pe contul de Facebook al regretatei cântărețe.

De altfel, pe contul regretatei artiste sunt publicate frecvent melodii care au fost interpretate de Denisa Răducu.

Denisa Răducu s-a născut pe 13 decembrie 1989 și a murit pe 23 iulie 2017, după o lungă luptă cu cancerul la ficat.

Cu puțin timp înainte de a se stinge din viață, Denisa Manelista ajunsese să cântărească 23 de kilograme și nu se mai putea deplasa. Cântăreața a murit în vara anului 2017, la numai 27 de ani.

Ce fac părinții Denisei Răducu, de când tânăra s-a stins din viață. Vecinii sunt nemulțumiți

Trecerea în neființă a tinerei blonde de 27 de ani a dat naștere unui scandal imens, oamenilor nu le venea să creadă că în România anului 2017 o tânără fată poate fi lăsată să moară de boală, după ce a bătut spitalele în lung și-n lat.

De atunci, nu doar părinții, ci și oamenii care au iubit-o poartă în suflet doliu. Familia sa, poate cea mai afectată de pierderea fiicei sale, nu poate depăși nici în prezent pierderea tinerei blonde cu glas de aur. Și cum ar putea, oare, părinții să-și stingă focul durerii când își pierd cel mai de preț dar e la Dumnezeu? Întrebarea nu-și găsește răspuns, iar în mijlocul lumii, mulți, nici acum nu pot înțelege prin ce trec părinții Denisei Răducu.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page