Press "Enter" to skip to content

Denise Rifai, cele mai interesante dezvăluiri. Ce vârstă are, de fapt, celebra jurnalistă

Denise Rifai este una dintre cele mai în vogă jurnaliste de la noi din țară. De când prezintă emisiunea 40 de întrebări, se bucură de și mai mare succes și este iubită de o mulțime de oameni. Este foarte misterioasă și retrasă, în ciuda faptului că este vocală în ceea ce privește meseria ei, dar eu ieșit la iveală o mulțime de detalii.

Vârsta reală a lui Denise Rifai

Denise Rifai se numără printre cei mai buni jurnaliști ai momentului. Este cu adevărat o profesionistă, care își face meseria așa cum trebuie și este apreciată de oameni din întreaga țară. Dacă toți îi analizăm ținutele, aparițiile de la TV și ne bucurăm de imaginea ei mereu, puțini dintre noi știu, însă, ce vârstă are cu adevărat.

Denise este o femeie frumoasă, care se menține într-o formă foarte bună. Are o siluetă de invidiat și asta datorită stilului de viață sănătos pe care îl are. Mulți se întreabă câți ani are, pentru că pare foarte tânără, doar că experiența din carieră o trădează, având mulți ani de activitate în spate.

Timp de aproape nouă ani, Denise Rifai a lucrat la Realitatea TV, după care s-a mutat la Realitatea Plus. Din 2020, jurnalista s-a mutat la Kanal D. Jurnalista s-a născut pe data de 26 septembrie 1985 și se curând a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani, de care este foarte mândră.

Până la această vârstă și-a format credințe și morale bine stabilite și spune că cel mai mult urăște minciuna, oamenii care își umilesc semenii și nu-i poate suporta niciodată pe cei răi, ea fiind un om credincios.

„Dar mereu găsesc în mine resurse pentru a reveni și mai puternică decât înainte”, mărturisește Denise Rifai.

Denise Rifai a fost mereu rezervată în ceea ce privește viața personală și nu lasă să se vadă prea multe despre ea. Totuși, are momente în care cedează de dragul fanilor. Dacă se știe cu cine s-a iubit în trecut, nu spune cu cine are o relație acum. A precizat doar că se află în echilibru din punct de vedere sentimental, ceea ce nu înseamnă prea mult.

Se mândrește cu faptul că este o femeie puternică, ce a reușit să realizeze multe până acum și s-a afirmat prin imaginea sa de profesionistă. Consideră că aceste trăsături importante le-a moștenit de la tatăl ei. Cât despre relația lor, mereu a fost una puternică, dar au mai apărut și discuții aprinse pentru că nu aveau mereu aceleași opinii.

“Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Da, l-am înfruntat, dar sunt lucruri pe care nu le voi face niciodată, pentru că îl vor supăra foarte tare. Din respect pentru el, nu doresc să-l fac să se simtă prost în fața lumii musulmane.  L-am înfruntat pe tata și doar urmând această profesie, jurnalismul, însă am făcut-o pentru că el știa, în sinea lui, că este bine ce fac. Simțea că este corect ce fac. Nu înseamnă că l-aș înfrunta și în alte privințe.”, spune Denise.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page