Press "Enter" to skip to content

Despărțire șoc în showbiz! Divorțează după 16 ani de relație

În ultima perioadă, tot mai multe cupluri celebre s-au destrămat, după ani de iubire și relații sudate. Aflăm acum că doi soți celebri au pus capăt mariajului lor după 16 ani de iubire și 4 ani de când și-au jurat iubire veșnică. Nimeni nu se aștepta la o asemenea separare.

 Jason Momoa şi Lisa Bonet s-au despărțit

Jason Momoa şi Lisa Bonet au format unul dintre cele mai sudate cupluri din țară. Jason era cu 12 ani mai tânăr decât cea cu care s-a căsătorit în urmă cu patru ani și pe care o admira încă de când era un copil. Lisa a devenit celebră după ce a jucat în „The Cosby Show”, unde interpreta personajul Denise Huxtable.

Jason Momoa a devenit celebru după ce a jucat în serialul TV „Game of Thrones” (2011-2019), iar în ultimii ani a interpretat personajul Aquaman din universul benzilor desenate DC Comics într-un film produs de Warner Bros, care i-a adus și mai mare succes.

Jason Momoa a anunțat că divorțează printr-o postare pe rețelele de socializare, unde a dezvăluit cum au stat lucrurile între ei și de ce au ajuns la această decizie. Jason Momoa a ținut să precizeze că familia lui „nu poate face excepţie” de la actualele „vremuri de transformare”. Astfel, a scos în evidență faptul că drumurile lor se separă și relația se încheie, dar iubirea dintre ei niciodată nu se va stinge și mereu „va continua şi va evolua”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jason Momoa (@prideofgypsies)

„Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi ceea ce suntem şi pentru a învăţa să fim”, a mai scris actorul.

A iubit-o încă de copil

Jason a fost mereu încântat de Lisa și a divinizat-o. Încă de când avea doar opt ani și-a promis că o va avea și îi vorbea mereu mamei lui despre ea. Și-a propus să o urmărească mereu, să devină la fel de celebru ca ea și, în final, aceste dorințe i s-au îndeplinit. S-au iubit 16 ani, în ciuda diferenței mari de vârstă, și au ajuns să aibă și doi copii.

A fost mai mult decât iubire la prima vedere. Am văzut-o la televizor și am spus ceva de genul: «Mami, pe ea o vreau». M-am gândit: «Te voi urmări pentru tot restul vieții mele și te voi avea». Întotdeauna mi-am dorit să o întâlnesc. Ea a fost întodeauna o regină”, declara Jason.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page