Press "Enter" to skip to content

Despărțire-șoc: Shakira l-a prins pe Pique că a înșelat-o cu o altă femeie! Starurile s-au despărțit după o relație de 12 ani

Cântăreața columbiană Shakira (45 de ani) și fotbalistul Gerard Pique (35 de ani) nu mai sunt împreună, susține presa spaniolă.

Se pare că Pique ar fi „călcat strâmb”, episodul petrecându-se acum câteva săptămâni, iar de atunci și până acum Pique locuiește singur.

Publicația spaniolă El Periodico confirmă că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie. Cuplul are doi copii: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Cei doi s-ar fi despărțit și trăiesc acum separat. Fotbalistul s-a mutat de acasă într-un apartament, unde stă singur de câteva săptămâni, iar Shaqira s-ar afla în Statele Unite ale Americii.

Shakira și Pique nu au confirmat despărțirea și nu este pentru prima oară când ziarele spaniole scriu că cei doi s-au despărțit.

Diferența de vârstă a fost mereu comentată de presă, mai ales că cei doi nu sunt căsătoriți.

„Noi nu am fost niciodată un cuplu tradiţional. Nu avem un acord scris prin care ne împărţim treburile, dar amândoi suntem părinţi dedicaţi şi încercăm să ne descurcăm cât mai bine și să ne susținem reciproc.

Nu ştim cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reuşim ne sunăm des pe Facetime aşa că suntem tot timpul conectaţi şi acest lucru ajută foarte mult“, a declarat Shakira pentru publicația argentiniană Clarin.

Shakira și Pique s-au cunoscut în 2010, la Campionatul Mondial din Africa de Sud, când artista a cântat melodia turneului, „Waka Waka”.

În cele 14 sezoane petrecute pe Camp Nou, Gerard Pique a câștigat 30 de trofee, număr depășit doar de Leo Messi (35) și Andres Iniesta (32). Palmaresul său la echipa de club cuprinde 8 titluri în Spania, 7 cupe, 6 supercupe ale Spaniei și câte trofee Champions League, Campionatul Mondial al Cluburilor și Supercupa Europei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page