Press "Enter" to skip to content

Destin crunt pentru o tânără din Zalău. A murit în cel mai frumos moment al vieții ei, la doar câteva ore după ce a devenit mamă

Destinul unei tinere din Zalău s-a încheiat brusc în cel mai frumos moment din viața ei. Roxana avea 26 de ani și abia adusese pe lume primul ei copil, printr-o operație de cezariană.

Familia și prietenii sunt distruși de durere și nu înțeleg de ce viața a fost atât de cruntă cu ea. Nimic nu părea să prevestească tragedia. Tânăra a făcut mai întâi un set de analize, dar nu s-au văzut probleme de sănătate. Mai apoi, ea a urcat pe masa de operaţie şi a avut loc cezariană.

Roxana a murit la doar câteva ore după ce și-a cunoscut nou-născutul

Tânăra urma să-și revadă soțul și rudele și să se bucure împreună de noul membru al familiei lor. Din păcate, la doar câteva ore după ce a devenit mamă, Roxana s-a stins din viață. Medicii au depus toate eforturile să o salveze, dar nu a mai fost posibil.

„Până când nu vor ieşi rezultatele finale de la autopsie, nu putem să oferim cauza exactă a decesului. În acest moment, nu avem un diagnostic clar. După finalizarea autopsiei, vom reveni cu detalii. Tânăra a venit la Spitalul Judeţean strict pentru naştere, nu a fost internată în prealabil”, a menţionat Alina Tarba, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, pentru sportulsalajean.ro.

Andreea Roxana Dima (n. 28 mai 1996) îşi avea originile în comuna Românaşi, dar locuia în municipiul Zalău, unde a absolvit şi liceul, este vorba de Grup Scolar “Voievodul Gelu” Zalău.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page