Press "Enter" to skip to content

Detaliul sesizat de fani, după ce Georgiana Lobonț s-a pozat în costum de baie: „Ești singura!”

De cele mai multe ori, Georgiana Lobonț apare în public și pe rețelele de socializare îmbrăcată în costum popular sau în diferite rochii elegante, mai ales atunci când are de susținut un moment artistic. De data aceasta însă, fanii au avut ocazia să o vadă pe artistă îmbrăcată în costum de baie. Iată mai jos, în articol, ce detaliu au sesizat prietenii virtuali, după ce Georgiana Lobonț s-a pozat la plajă!

Georgiana Lobonț a postat, recent, fotografii din vacanță. Cântăreața în vârstă de 29 de ani s-a pozat într-o postură sexy, în Tenerife, alături de soțul ei, Rareș Ciciovan. Majoritatea persoanelor au văzut-o, de-a lungul timpului, îmbrăcată în costum popular sau în rochii elegante, însă, de data aceasta, Georgiana s-a pozat în costum de baie.

Fotografiile postate de artistă au fost luate la „puricat” de prietenii virtuali, iar aceasta a primit cuvinte de laudă!

Georgiana Lobonț s-a pozat în costum de baie

Georgiana Lobonț i-a surprins pe mulți dintre prietenii virtuali, după ce s-a fotografiat în costum de baie. Cântăreața în vârstă de 29 de ani a primit o mulțime de aprecieri din partea lor și mesaje prin care i-a fost lăudată naturalețea. Unul dintre urmăritori i-a scris că este printre puținele persoane care au curajul să se fotografieze naturală și care, până acum, nu a apelat la intervenții estetice. Fanii au fost plăcut surprinși, după ce Georgiana Lobonț s-a pozat în costum de baie.

„Bravo, ești singura care, în ziua de azi, se pune și așa naturală, fără silicoane👏❤️”, i-a scris o persoană, în secțiunea de comentarii a postării. Totodată, alte persoane i-au transmis un călduros „La mulți ani!”, mai ales că, recent, și-a serbat ziua de naștere.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page