Press "Enter" to skip to content

Dieta omului sărac. Mihaela Bilic te învață cum să slăbești 30 de kilograme în 6 luni, cu doar 6 lei pe zi!

Medicul nutriționist Mihaela Bilic recomandă dieta omului sărac, înainte de a apela la operații de micșorare a stomacului sau la dieta Dukan.

O oală mare de ciorbă, care costă 30 de lei, din care putem „trăi” 5 zile. Este doar unul din „calculele” pentru dieta omului sărac.

Cum poți slăbi 30 kg în șase luni? Mihaela Bilic a declarat, în emisiunea „Marius Tucă Show”, că se poate slăbi printr-o dietă bazată pe multe proteine, după cum au demonstrat și unii medici nutriționiști că se poate trăi 100 de zile doar cu apă!

„O dietă cu atât de multe proteine și pe o perioadă lungă trebuie cu supraveghere medicală, dar, altfel, până acolo, eu aș spune hai să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi”, a afirmat medicul nutriționist, în emisiunea lui Marius Tucă, potrivit ciao.ro.

Dieta omului sărac, dar sănătos. Cum slăbești 30 de kg în 6 luni

Mihaela Bilic a declarat că această dietă a omului sărac, bazată numai pe ciorbă și o cafea cu lapte dimineața dă rezultate minunate în 3-6 luni.

“Eu zic că slăbești, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi.

În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverența trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă și Paște și Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de țară”, a spus Mihaela Bilic.

Dieta omului sărac: Cheia este o ciorbă bună!

„Încercați cu două ciorbe pe zi și dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în șase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbește nu știu între 20 și 30 de kilograme”, a explicat medical nutriționist.

Mihaela Bilic a atenționat totuși că, după un astfel de regim, cei care au slăbit trebuie să-și mențină greutatea. „ “Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ți facă bine”, a spus medicul nutriționist.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page