Press "Enter" to skip to content

Din amantă a devenit regină. Ce i-a făcut Camilla Prințesei Diana

Cu ani de zile în urmă, presa internațională scria articole întregi despre amanta Prințului Charles, Camilla, femeia care a fost numită „rottweiler” de către Prințesa Diana. Iată că, odată cu trecerea timpului, „rottweriler-ul” Prințului Charles a devenit regina consoartă a Marii Britanii.

Din amantă a devenit regină consoartă! Camilla: femeia care a cucerit inima Prințului Charles

Cu ani de zile în urmă, presa internațională scria articole întregi despre Camilla, amanta Prințului Charles, pe care Prințesa Diana a numit-o „rottweiler”. Odată cu trecerea timpului, „rottweriler-ul” Prințului Charles a devenit soția sa, iar acum este regina consoartă a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, un titlu care ar fi înfuriat poporul britanic în urmă cu 25 de ani.

Atunci când prima soție a Regelui Charles al III-lea, Prințesa Diana, a murit într-un accident de mașină, Camilla a fost descrisă de presa internațională drept „cea mai urâtă femeie din Marea Britanie, cineva care nu s-ar putea căsători niciodată cu Charles, cu atât mai puțin să devină regină”.

Regele Charles al III-lea s-a căsătorit cu Prințesa Diana în anul 1981, când ea avea doar 20 de ani. În ciuda faptului că aveau doi copii (Prințul William și Prințul Harry) și o imagine publică de păstrat impecabilă, relația lor s-a răcit treptat, astfel că Regele Charles al III-lea a ajuns să se îndrăgostească de altă femeie: Camilla Parker Bowles. Adulterul său a șocat întreaga lume. În anul 1993, o stenogramă a unei conversații private, înregistrată în secret, a fost publicată în presa britanică, dezvăluind, astfel, detalii intime din relația lui cu Camilla.

„Marea ta realizare este să mă iubești”, a spus el.

„Oh, dragă, e mai ușor decât să cazi de pe scaun”, a răspuns ea.

Într-un interviu oferit în anul 1994, Regele Charles al III-lea a recunoscut că și-a refăcut viața amoroasă alături de Camilla la doar șase ani de la căsătoria sa cu Prințesa Diana. La acea vreme, el a spus că relația lor suferise o ruptură ireparabilă, motiv pentru care și-a căutat fericirea în brațele altcuiva.

La polul opus, Prințesa Diana a susținut ferm că Camilla a fost cea care le-a stricat căsnicia. Într-un interviu acordat în anul 1995, celebra prințesa a spus: „Noi eram trei în această căsnicie – așa că era puțin aglomerat”.

„Charles a fost neghiob să riște totul cu Camilla pentru un bărbat în poziția lui. Nu-mi pot imagina pe cineva sănătos la minte să te părăsească pentru Camilla”, i-a spus Prințul Philip (soțul reginei Elisabeta a II-a) Prințesei Diana, într-o scrisoare.

Camilla nu a primit titlul de „Prințesă de Wales”

În ciuda oamenilor care se opuneau relației lor, Regele Charles al III-lea și Camilla Parker Bowles au trăit o adevărată poveste de dragoste.

„Fără îndoială că s-au iubit: în Camilla Parker Bowles, prințul a găsit căldura, înțelegerea și statornicia după care a tânjit mereu și pe care nu le-a putut găsi niciodată cu nicio altă persoană. Relația lor… urma să fie descrisă mai târziu doar ca o afacere neplăcută. Pentru prinț, totuși, a fost o sursă vitală de forță pentru un om care fusese întristat dincolo de cuvinte de un eșec pentru care se învinovățea invariabil”, a scris Dimbleby în biografia sa autorizată.

După moartea Prinței Dianei, consilierii regali, însărcinați să reconstruiască imaginea pătată a Familiei Regale, au început să o integreze pe Camilla în spațiul public. Prima apariție publică a noului cuplului a avut loc la aniversarea surorii Camillei, în anul 1999, iar în anul 2005, a avut loc nunta lor. Camilla a devenit automat Ducesa de Cornwall, iar titlul de „Prințesa de Wales”, care a fost anterior al Prințesei Diana, nu a fost folosit niciodată, deși, tehnic vorbind, putea fi folosit și de către Camilla.

„Par să fie un cuplu foarte fericit unul în compania celuilalt. În acea perioadă cât am fost la palat, au existat tot felul de speculații despre relația lor, despre ce urma să se întâmple – totul s-a rezolvat, totul s-a terminat și cred că (sunt) de fapt un cuplu foarte fericit în pielea lor”, spunea fostul secretar de comunicare al Reginei Elisabeta a II-a, relatează agenția de presă Reuters.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page