Press "Enter" to skip to content

Din ce își câștigă traiul Ela și Petrică de la „Mireasa”

Cei doi au reușit să își surprindă fanii cu activitățile din ultima perioadă.

Foștii concurenți ai show-ului matrimonial sunt mai fericiți ca niciodată de când au părăsit casa ,,Mireasa”. Cei doi au dat uitării discuțiile referitoare la locul în care vor rămâne. În prezent, Ela și Petrică și-au găsit liniștea unul în brațele celuilalt. Cuplul îi ține mereu la curent pe fani cu noutățile din viața lor și de această dată, i-au surprins pe internauți cu activitățile din ultima perioadă.

Cu ce se ocupă Ela și Petrică

După ce au câștigat marele premiu, cuplul nu ezită să își țină fanii la curent cu noutățile din viața lor. În urma unor discuții mai aprinse legate de locul unde vor rămâne, Ela a decis să se mute în Maramureș. În prezent, cei doi le fac surprize localnicilor. Mai exact, Ela și Petrică au o nouă ocupație la câteva luni de la terminarea competiției. 

Cei doi au pus pe picioare un fel de afacere, care are la bază un concept nou în România, dar a prins repede popularitate în toată țara. Este vorba despre conceptul „Surprize la domiciliu” și așa cum îi spune și numele, le aduce bucurie localnicilor.

Mai exact, persoanele care doresc să surprindă o persoană dragă apelează la o organizație pentru a le aduce zâmbetul pe buze acelei persoane, mai ales atunci când își sărbătorește ziua de naștere.

Trebuie precizat faptul că oricine poate alege această variantă, iar o echipă de organizatori se va ocupa de toate detaliile. Cuplul a decis să facă parte din această activitate și se pare că au reușit să îi surprindă plăcut pe maramureșeni.  

Cei doi au planuri mari. Nu numai că își dedică timpul acestui proiect, dar cei doi se gândesc și la un copil.

„Nu mi-am pus niciodată această problemă și nu m-am gândit la asta. Eu îmi doresc copii și probabil că mi-am făcut o concepție greșită. Eu nu m-am gândit la asta și de aceea am rămas puțin uimit când mi-a spus”, a precizat Petrică în cadrul unei ediții a emisiunii „Capriciile iubirii”.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page