Press "Enter" to skip to content

Divorț în familia Andreei Tonciu. Părinții vedetei s-au separat din cauza menajerei: ”Tata a avut o aventură cu ea”

Andreea Tonciu trece prin momente grele, asta după ce a anunțat că părinții ei divorțează. Tatăl vedetei se pare că ar fi călcat strâmb și ar fi avut o relație pe ascuns cu menajera casei. Mama brunetei e distrusă de durere.

  • Părinții Andreei Tonciu divorțează
  • Mama vedetei a fost înșelată de soțul ei

După mulți ani în care au fost împreună și s-au bucurat de fericirea fetelor lor, Lorena și Andreea Tonciu, părinții celor două ajung la divorț.

Mama și tatăl Andreei Tonciu divorțează. Tatăl vedetei și-a înșelat soția cu menajera

Vestea șoc a fost dată chiar de către Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni, acolo unde a mărturisit că părinții ei s-au separat, după ce tatăl acesteia a călcat strâmb în căsnicie.

Bruneta a mărturisit că bărbatul a avut o aventură cu menajera locuinței, iar relația acestora exista deja de vara trecută, însă abia în martie s-a descoperit.

„Tata a avut o aventură cu menajera. E mai mică decât mine, are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia. (…) S-a aflat în martie. Ei aveau relația din vară. (…) Tata își asumă greșeala, dar acum este târziu”, a spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu susține că menajera era aproape de o vârstă cu ea, chiar mai mică, iar aceasta e căsătorită și are și doi copii, însă soțul ei lucrează în afara țării.

Bruneta spune că a discutat cu ea, iar femeia i-a mărturisit că a avut o relație pe ascuns cu tatăl său, chiar sub privirile mamei ei.

„Am vorbit cu ea (n.red.: menajera). Ea este căsătorită și are doi copii. Soțul ei lucrează în altă țară. Mi-a recunoscut absolut tot și m-a rugat să nu-i spun soțului ei. Mie mi s-a făcut milă de ea și nu i-am spus, dar i-am cerut să blocheze numărul tatălui meu și să nu mai aibă nicio treabă cu el. A făcut contra. M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei. Mai departe ei știu ce e la ei în familie”, a mai zis Andreea Tonciu.

Mama Andreei Tonciu e distrusă de durere

Andreea Tonciu mărturisește că mama ei e distrusă de durere și nu-i vine să creadă că s-a putut întâmpla așa ceva. Vedeta mărturisește că femeia a ajuns la spital, iar acum face tratament, căci vestea a picat ca un șoc pentru ea.

Vedeta e alături de cea care i-a dat viață în aceste momente și mărturisește că chiar dacă nu își mai vorbesc, mama vedetei loocuiește în continuare cu tatăl ei.

„Ea a făcut primul pas pentru că avea nevoie de bani. (…) Mă măcina foarte tare pentru că văd că mama suferă foarte mult. Mă doare enorm. (…) Vreau ca oamenii care au femei de serviciu să le testeze foarte bine înainte. Mama este foarte supărată, este distrusă, plânge. Face tratament acum, este la doctor. Femeia a stat la masă cu ei ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Sunt dărâmată psihic. Și eu și mama. Ei încă stau împreună, eu cu soțul meu”, a mai spus Andreea Tonciu în emisiunea TV.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page