Press "Enter" to skip to content

Divorț șocant în showbiz! S-au despărțit după 26 de ani

În ultima perioadă au avut loc o mulțime de despărțiri, care mai de care mai șocante. Cupluri sudate, cu ani întregi de iubire, au decis să pună punct relației lor. Aflăm acum că un alt cuplu celebru s-a destrămat, după 26 de ani de relație și 21 de când au ajuns în fața altarului.

Actorul Vlad Zamfirescu a divorțat

Vlad Zamfirescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară, fiul maestrului Florin Zamfirescu. Actorul și soția lui, Mihaela Zamfirescu, ar fi divorțat după 21 de ani de căsnicie și 26 de relație, deși nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, având în vedere că au și doi copii împreună.

Bărbatul chiar ar fi plecat de acasă de ceva timp, iar actele de divorț ar fi fost deja semnate. Se pare că el ar fi fost cel care a pus capăt relației, după ce ar fi întâlnit pe altcineva, o femeie mult mai tânără decât el. Și ea ar împărtăși aceleași sentimente și relația lor ar fi una serioasă.

În ultima vreme, Vlad și soția lui nu au mai fost văzuți împreună și toată lumea se gândea că s-a întâmplat ceva între ei. În plus, actorul evita să vorbească despre familie, de parcă nu mai avea legătură cu ea.

Acesta declara că este ocupat și stă mai mult pe la birou. Vlad susținea că nu poate merge în vacanță anul acesta din cauza faptului că are mult de muncă.

„Eu o să stau mai mult pe la birou, asta-i viața, pentru că este închidere de an! O mini vacanță, dar aproape de birou, pentru că am multă treabă. Nu am timp să plec din București, din păcate, anul acesta’, a declarat Vlad Zamfirescu la începutul lunii decembrie.

Cine este noua iubită a actorului

Vlad Zamfirscu, directorul Teatrului Bulandra, s-a cuplat rapid după divorț cu o femeie mai tânără decât el. Ar fi vorba despre Diana Roman, una dintre colegele sale de breaslă, cu care a tot fost văzut în ultima perioadă. Cei doi apar pe la toate evenimentele și emisiunile TV pentru promovarea piesei „Steaua noastră fără nume”, unde joacă împreună și se bucură de mare succes.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page