Press "Enter" to skip to content

Divorț surpriză în showbiz, după 10 ani de căsnicie. Ce se va întâmpla cu cei trei copii ai cuplului

Un nou divorț surprinde showbiz-ul internațional, după ce tot mai multe vedete au ales să se separe. Două celebrități, care păreau că formează cuplul perfect, au făcut anunțul neașteptat.

Austin McBroom și Catherine McBroom au ajuns la divorț. Cunoscuți sub numele de familia Ace pe platforma YouTube, au anunțat recent că au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea lor a stârnit o gamă variată de reacții din partea fanilor, unii susținând-o pe Catherine în contextul unor acuzații anterioare de înșelăciune formulate împotriva fostului soț de-a lungul anilor.

Cei doi vloggeri au câștigat notorietate prin canalul lor de YouTube, The ACE Family, lansat în 2016, care a acumulat până în prezent peste 18 milioane de abonați. Relația lor a început în 2015, iar cei doi s-au căsătorit în secret în urmă cu câțiva ani, îaninte de 2020.

Într-o postare pe Instagram, Catherine McBroom Paiz a confirmat despărțirea și a explicat că au ajuns la un acord comun pentru divorț. Chiar dacă simte că inima ei e sfâșiată, se simte eliberată și e de părere că a luat cea mai bună decizie.

„Am convenit de comun acord cu un divorț și ne vom despărți pe cale amiabilă. Drumurile noastre ca cuplu s-au schimbat și au creat provocări care sunt ireconciliabile. Această decizie vine cu inima foarte grea. Oricât de sfâșietor este asta, și eu mă simt eliberată”, a scris Catherine.

Anunțul familiei Ace a generat o serie de reacții din partea comunității online, iar mulți fani și-au exprimat susținerea pentru Catherine în lumina unir acuzații anterioare de infidelitate la adresa lui Austin.

Divorul marhează finalul unei perioade în care cuplul a împărtășit întreaga lor viață și aventură cu publicul lor, iar acum aceștia se îndreaptă spre drumuri separate, încheind o etapă semnificativă din viața lor personală și online.

Austin a vorbit și el despre separare și a dezvăluit că au căzut de acord în ceea ce privește despărțirea. Amândoi au simțit că este momentul să meargă pe drumuri diferite, pas pe care l-au și făcut.

Austin McBroom și-a exprimat perspectiva asupra divorțului într-o postare pe Instagram, însoțită de o fotografie cu el și Catherine McBroom. El sugerează că, în ciuda divorțului, cei doi intenționează să mențină o custodie comună asupra copiilor lor.

Bărbatul a mărturisit că a adunat o mulțime de experiențe frumoase și amintiri de neuitat alături de soția lui, dar orice carte se termină și la fel s-a întâmplat și în cazul lor. Și-au promis că vor rămâne uniți de dragul celor trei copii și vor forma cea mai bună echipă în ceea ce privește creșterea și educația lor.

„Am convenit de comun acord cu un divorț, dar vom rămâne o echipă când vine vorba de copiii noștri. Am creat una dintre cele mai grozave povești, aproape un deceniu împreună, atâtea amintiri, atâtea realizări dar fiecare carte se termină. Și acum vom scrie o nouă carte ca autori separați”, a spus și Austin.

Canalul lor de YouTube se axa pe aspectele cotidiene ale vieții cuplului și ale celor trei copii ai lor. Familia McBroom a fost centrul unor controverse pe parcursul celor opt ani de activitate pe YouTube.

De la acuzații de escrocherie în legătură cu cadourile primite de la fani, până la procesul de 3 milioane de dolari al lui Austin McBroom, nu a existat niciodată un moment lipsit de intrigă pentru familia Ace.

Pe durata expunerii lor în lumina reflectoarelor, Autin s-a confruntat și cu numeroase zvonuri și acuzații de infidelitate care vin de la soția sa, Catherine. În 2022, cuplul a anunțat că va părăsi platforma YouTube și, în consecință, nu au mai încărcat conținut pe canalul lor principal timp de șapte luni.

Vedeta și-a încheiat declarația despre divorț numindu-l pe Austin „cel mai bun prieten al ei”, spunând că este un statut care „nu se va schimba niciodată”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page