Press "Enter" to skip to content

Doctorul ORL scoate o lipitoare vie din nasul unui pacient din China

Un caz bizar a socat o echipa de medici din sudul Chinei. Un pacient in varsta de 51 de ani s-a prezentat la medic cu nasul infundat si cu o hemoragie care tinea de 10 zile. Dupa o examinare amanuntita, medicul ORL a descoperit cauza problemei – o lipitoare vie care se zbătea in nara pacientului. Intamplarea a fost filmata de asistenta medicului si a devenit virala pe internet.

 Descoperirea socanta a medicului ORL
Medicul ORL din orasul chinez Beihai a avut parte de o surpriza neplacuta in timpul unei interventii. Pacientul sau, un barbat in varsta de 51 de ani, a venit la spital cu o problema nasala neobisnuita. In urma unei examinari amanuntite, medicul a descoperit cauza problemei – o lipitoare vie care se zbătea in nara pacientului. Asistenta medicului a filmat intreaga interventie si imaginile au devenit virale pe internet.

In momentul in care medicul a extras lipitoarea din nara pacientului, asistenta nu a putut sa isi ascunda uimirea si a marturisit ca aproape a lesinat la vederea creaturii incredibil de lungi si active, care se zbătea frenetic intre bratele metalice ale pensei.

  Cum a ajuns lipitoarea in nasul pacientului
In urma acestui incident socant, multi s-au intrebat cum a ajuns lipitoarea in nasul pacientului. Potrivit medicilor, cel mai probabil, parazitarea a avut loc in timpul unei bai in rau. Odata ce lipitoarea a intrat in nasul pacientului, aceasta a inceput sa se hraneasca cu sangele acestuia, ceea ce a dus la hemoragia si senzatia de nas infundat care l-au adus la spital.

Este important de retinut ca lipitoarele sunt animale periculoase, care pot cauza infectii grave si pot transmite boli periculoase. De aceea, este important sa evitam baile in rauri sau lacuri necunoscute si sa ne protejam nasul si urechile atunci cand intram in contact cu apa.


Intamplarea cu lipitoarea din nasul pacientului din China ne arata cat de importanta este igiena personala si cum o simpla greseala poate duce la probleme grave de sanatate. Este important sa fim atenti la ceea ce facem si sa evitam situatiile care ne pot pune viata in pericol.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page