Press "Enter" to skip to content

Doliu fără magini în familia unui celebru preot din Arad! Ginerele său a murit la doar 28 de ani, după ce a căzut de pe o schelă

Doliu fără magini în familia unui celebru preot din Arad! Pe data de 24 ianuarie, în timp ce își ajuta socrul să împodobească cu flori biserica Bogdan Ardelean, ginerele preotului Iștoc din Curtici, a căzut de pe o schelă, de la 10 metri înălțime.

Doliu fără magini în familia unui celebru preot din Arad!

Accidentul teribil sa produs din cauza unei gărui în podea pe care nici Bogdan și nici socrul său nu au obseravt-o.

La scrut timp după teribilul incident, tânărul a fost transportat de urgență la spitalul din Timișoara în comă, cu multiple lovituri la coloană și cap.

Imediat acesta a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, iar toți preoții și credincioșii din zonă se rugau pentru el și sperau la o minune, mai ales că tânărul era proaspăt tătic și îşi botezase copilul cu doar trei săptămâni înainte de ziua fatidică.

„E o adevărată tragedie pentru oraşul Curtici şi comunitatea creştină din Curtici. Bogdan este un băiat deosebit, un băiat extraordinar atât din punct de vedere social, cât şi spiritual. Mă şi mir că a putut să i se întâmple aşa ceva unui om care a crescut în biserică. Suntem alături de familie şi îi susţinem moral şi… cum putem. Doamne, ajută să se facă bine!”, a declarat Bogdan Ban, primarul oraşului Curtici, în urmă cu câteva sătămâni.

Din păcate, în ciudat tuturor eforturilor medicilor de a-l salva, la cinci săptămâni de la teribilul accident Bogdan a murit.

Anunțul morții tânărului a fost făcut de un coleg de seminar care este sfâșiat de durere și nu îi vine să creadă că bunul său prieten cu mai este.

„Tânărul Bogdan Ardelean, colegul meu de seminar, tatăl unui băiețel de câteva luni, a plecat spre Împărăția lui Dumnezeu. Când ne mor tinerii, conștientizăm o dată în plus valoarea clipei… Dumnezeu să mângâie familia îndurerată, iar pe Bogdan să-l așeze în Împărăția Sa!”, se arată  în postarea lui Bogdan Noghiu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page