Press "Enter" to skip to content

Doliu fără margini! A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din România. Era din Generația de Aur

Doliu în lumea fotbalului din România după ce un cunoscut fotbalist s-a stins din viață în mod misterios. Apropiații spun că l-au văzut ultima oară duminică dimineață și că aceasta nu ar fi dat semne că se simte rău.

Este doliu în fotbalul din România după ce fotbalistul Adrian Filip, cel care între 1985 și 1987 a evoluat la UTA, s-a stins din viață în cursul zilei de duminică, 21 noiembrie, la vârsta de 58 de ani.

Anunțul tragic a fost făcut într-o postare pe pagina de Facebook a clubului din care a făcut parte. Sursa citată a transmis condoleanțe familiei, precizând că întreaga echipă este în doliu.

“E tristețe în familia roş-albă, la aflarea veştii că s-a stins din viață Adrian Filip. Crescut la juniorii UTA-ei, Filip a îmbrăcat tricoul primei echipe a Bătrânei Doamne între anii 1985 şi 1987. Odihnească-se în pace”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului UTA.

De menționat este faptul că, potrivit specialarad.ro, moartea fotbalistului este încă un mister, iar cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc în contextul în care acesta nu ar fi data semne că se simte rău. Mai exact, potrivit sursei citate, există oameni care l-au văzut pe Adrian Filip chiar în dimineața zilei de duminică, iar nimic nu prevestea ce urma să se întâmple câteva ore mai târziu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page