Press "Enter" to skip to content

Doliu imens în muzica populară. Artistul va fi înmormântat lângă Petrică Mîţu Stoian: „Ne părăseşti şi tu!”

Doliu imens în muzica populară.  Ilie Bogdan, artist al generaţiei de aur, s-a stins din viaţă la spitalul din Craiova din cauza unor afecţiuni neurologice, susţin apropiaţii. A fost căsătorit cu Filiuța Bogdan, alături de care a imprimat multe melodii.

Doliu imens în muzica populară. În urmă cu mai puţin de o lună, Ilie Bogdan transmitea un mesaj pe reţelele de socializare: ”Buna dimineata! Sa avem o zi cat mai frumoasa!”. Acum, din păcate, curg mesaje de condoleanţe după ce regretatul artist s-a stins din viaţă.

Doliu imens în muzica populară

Irina Zoican, Elisabeta Turcu sau Maria Loga sunt doar cateva dintre artistele care au transmis mesaje de condoleante pentru colegul pe care l-au pierdut. “Ilie Bogdan ne părăsești și tu!!! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească”, a transmis Maria Loga.

Cântărețul de muzică populară Ilie Bogdan,  originar din Dolj, s-a mutat la Craiova acolo unde a trăit cea mai mare parte din viaţă alături de cea care i-a fost soţie, Filuța Bogdan, interpreta a Ansamblului Maria Tănase. Colegii de scenă susţin că cei doi artişti ar fi divorţat în urmă cu ceva timp.

Cei doi au două fiice, dar şi o nepoţică, despre care Ilie Bogdan mărturisea că a încetat cântările pe perioada pandemiei ca s-o protejeze pe micuţă. Cele două fiice au transmis un mesaj către cei care vor să-i aducă un omagiu regretatului artist.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page