Press "Enter" to skip to content

Doliu în familia unui celebru comediant din România. A murit tatăl lui Teo: ”Adio până ne revedem”

Este doliu în familia lui Teo, un celebru comediant din România. Tatăl acestuia, Nicolae, a încetat din viață, joi, 26 octombrie.

Este doliu în familia cunoscutului comediant Teo, pe numele său Claudiu Mihail Teohari. Tatăl acestuia, Nicolae, a încetat din viață. Chiar actorul de stand-up a oferit trista veste într-o postare pe Facebook.

Teo, cunoscutul comediant, este în doliu, după ce tatăl său a murit. ”Îți mulțumesc pentru tot. Adio până ne revedem”

Într-o postare scurtă, dar extrem de emoționantă, comediantul anunță dispariția tatălui său, cel care a fost de profesie colonel. ”Așa vreau să te țin minte și îți mulțumesc pentru tot.

Contactează turnul de control și anunță ultima aterizare, colonel aviator Nicolae Teohari. Adio până ne revedem”, este mesajul postat de Teo, însoțit de o fotografie cu el și părintele său.

Vestea tristă a decesului tatălui lui Teo, postată pe Facebook joi, la ora 20.39, a strâns, până la ora publicării acestui material, peste 100 de mesaje de condoleanțe și aproape 2.000 de reacții.

Iată câteva dintre mesajele de susținere primite de cunoscutul actor de stand-up: ”Sincere condoleanțe și putere vouă, celor rămași” / ”Condoleanțe Claudiu, drum lin domnule N. Teohari!”, ”Să fii mândru de cel care a fost tatăl tău. Condoleanțe!” / ”Condoleanțe și stay strong, man”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page