Press "Enter" to skip to content

Doliu în lumea filmului. Un actor cunoscut a murit la 35 de ani, după o luptă grea cu cancerul

Lumea filmului este în doliu! Un actor îndrăgit și cunoscut s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani. El a dus o luptă grea cu cancerul la creier de ani de zile. Familia este devastată de durere. Anunțul trist a fost făcut printr-o postare pe Instagram.

  • Un actor a murit
  • Lumea filmului este în doliu

O veste tragică lovește lumea filmului, odată cu trecerea în neființă a talentatului actor australian Johnny Ruffo la vârsta de doar 35 de ani, după o luptă îndelungată și curajoasă cu cancerul la creier.

Un actor a murit la 35 de ani

Johnny Ruffo, cunoscut pentru rolul său în celebrul serial australian „Home and Away”, a fost diagnosticat cu cancer la creier în 2017 și a urmat un tratament agresiv pentru a înfrunta această boală nemiloasă.

Debutul său în lumea filmului a avut loc în 2013, când a interpretat personajul Chris Harrington în serialul menționat, la doar doi ani după ce a ajuns în finala X Factor Australia, impresionând publicul cu talentele sale multiple, incluzând și cele de cântăreț.

Într-un comunicat postat pe pagina sa oficială de Instagram, familia lui Johnny Ruffo a confirmat vestea tristă, subliniind că acesta a plecat dintre noi „înconjurat de iubita lui, Tahnee și familie”.

„A fost un om foarte talentat, carismatic și uneori copilăros. Johnny a fost foarte determinat și a avut o voință de fier. S-a luptat până la capăt cu boala. A fost un suflet atât de frumos, cu atât de multe lucruri de oferit. Te iubim, Johnny și o să ne aducem aminte de tine cu bucurie. Odihnește-te în pace”, se arată în mesajul postat pe contul său de Instagram.

Un alt actor a murit la 35 de ani

Potrivit Departamentului de Medicină Legală din San Bernardino, actorul a fost descoperit decedat într-un dormitor al unei locuințe din Fontana, un oraș situat aproximativ la o oră de condus de Los Angeles, în urmă cu câteva zile.

Evan Ellingson și-a făcut debutul în universul televiziunii în anul 2001, aducându-l la viață pe „tânărul Chuck” în filmul TV „Living in Fear”, conform informațiilor furnizate de IMDb.

Tânărul actor a „strălucit” în numeroase scurtmetraje și a primit roluri memorabile în producțiile ulterioare, cucerind publicul cu talentul său remarcabil și prezența sa carismatică pe ecran. Moartea lui Evan Ellingson lasat în urmă multă suferință pentru familie și fani.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page