Press "Enter" to skip to content

Doliu în politică. A murit Teodor Marius Spânu, fost parlamentar în partidul lui Traian Băsescu

A murit profesorul Marius Spînu, fost parlamentar al PDL și cadru didactic la UAIC Iaşi. S-a stins din viață, răpus de o boală necruţătoare, descoperită târziu.

Doliu în politică. A murit fostul Teodor Marius Spânu, fost parlamentar în partidul lui Traian Băsescu.

“Cu mare regret în suflet, anunțăm că domnul Lect.univ.dr Marius Teodor Spînu a încetat din viață. A fost un caracter deosebit, înțelept, cu o fire puternică și o personalitate marcantă în mediul academic, având o activitate impresionantă de mai bine de 30 de ani în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor. Nu a fost un simplu profesor de matematică, ci un exemplu de urmat pentru succes și devotament! Contribuția lui nu se poate măsura în numere, ci în amintirile studenților din numeroasele generații ce l-au cunoscut. Domnul Profesor va fi mereu în gândurile noastre, iar lecțiile și învățămintele sale vor continua să ne călăuzească pe drumul nostru.  Sincere condoleanțe, Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis Liga Studenţilor Economişti Iaşi, citată de ziaruldeiasi.ro.

Originar din Harlau, Marius Spînu era lector univ. dr. la Universitatea „Al. I. Cuza”, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor. Timp de 4 ani, acesta a fost deputat in Parlamentul Romaniei din partea Partidului Democrat Liberal.

În noiembrie 2006 a devenit membru fondator al filialei Partidului Liberal Democrat, iar in 2008 a fost numit prim-vicepreședinte al Organizației Municipale Iași a PDL. A fost consilier judetean, dupa care a intrat in Parlament.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page