Press "Enter" to skip to content

Doliu în presa din România. A murit jurnalistul Dan Medișanu

Presa din România este în doliu. S-a stins Dan Medișanu. Jurnalistul suferea de o boală gravă.

Din păcate, presa din România a mai pierdut un mare jurnalist. S-a stins Dan Medișanu. Avea doar 59 de ani.

Dan Medișanu suferea de o boală gravă și era internat la Londra. Vestea tristă a fost dată de jurnalista Alice Năstase Buciuța pe Facebook.

De altfel, aceasta a fost și ultima dintre colegii săi care l-a vizitat și cu care a vorbit. Dan Medișanu se reorientase profesional și, în ultimii ani, lucrase ca ghid de turism extern.

Dan Medișanu a lucrat la ”Național” și ”Evenimentul Zilei, având o carieră de 20 de ani în presă.

Într-una dintre primele vizite pe care i le-am făcut lui Dan Medișanu la spital, aici, la Londra, probabil pe 15 sau 16 octombrie, am vrut să îi duc trandafirii aceștia din poză, dar nu m-au lăsat să intru cu ei în rezerva de la terapie intensivă unde era conectat la perfuzii. Dar i-am spus că i-am adus flori, i le-am descris, iar el s-a bucurat rugându-mă să le iau acasă și să aprind lângă ele o lumânare pentru părinții lui, Gavrilă și Ana.

Mi-am notat numele lor, ca să îi pomenesc cum se cuvine. Așa am făcut, iar peste câteva zile am pus florile pe masa din grădină. Mi se păreau cumplit de triste și le-am exilat afară unde, însă, nu s-au mai ofilit. Așa arată și azi, parcă abia culese.

Azi, în ziua în care Dan s-a reîntâlnit cu părinții lui. Probabil că abia de mâine vor începe să se ofilească. Ultimul lucru pe care mi l-a spus Dan a fost “Te iubesc”. “Și eu te iubesc”, i-am răspuns., a scris ziarista pe o rețea socială.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page