Press "Enter" to skip to content

Doliu în televiziune. A murit Ioana Bogdan, fost realizator din TVR

Doliu în televiziune. A murit Ioana Bogdan, fost realizator din TVR! Ioana Bogdana fost realizator al celebrelor Magazine, alături de Tudor Vornicu, al emisiunilor Punct-Contrapunct, Meridian, toate fiind emisiuni de divertisment care bucurau și alungau cenușiul din viețile oamenilor de până în 89, potrivit mariustuca.ro

Artiști su state vechi în muzica românească au transmis mesaje emoționante.

„Ne-a părăsit doamna Ioana Bogdan, o personalitate deosebit de importantă a Televiziunii Române. Îi datorez enorm și am colaborat permanent cu domnia sa din 1975. Mulțumesc, Ioana pentru tot, o să-mi fie foarte dor de tine. Dumnezeu să te odihnească-n pace!”, a scris Nicu Alifantis.

„Sunt OAMENI datorită cărora exiști profesional. Ioana Bogdan a fost una dintre „mămicile” artistului Adrian Enache. Am lucrat cu doamna Ioana Bogdan, am învățat de la ea, am fost norocos să fac parte din generația artiștilor cu personalitate. Ioana Bogdan va rămâne veșnic în inima mea pentru tot ce mi-a oferit, ca să devin ARTISTUL de azi. Dumnezeu s-o odihnească!”, a transmis Adrian Enache.

Ioana Bogdan, una dintre cele mai cunoscute realizatoare de emisiuni la TVR, a murit la vârsta de 81 de ani. A lucrat pentru Televiziunea Naţională aproape patru decenii: reporter, redactor, apoi realizator a zeci de emisiuni în Departamentul Divertisment, redactor-şef, producător delegat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page