Press "Enter" to skip to content

Două persoane, printre care un cetăţean ucrainean, au murit într-un tragic accident în judeţul Bacău

Două persoane au decedat în urma unui accident rutier produs, sâmbătă dimineaţă, pe E 85, în afara localităţii Răcăciuni, judeţul Bacău, una dintre victime fiind un cetăţean ucrainean în vârstă de 53 de ani.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că un autotren şi o autoutilitară au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 2 Adjud – Bacău, în zona localităţii Răcăciuni, judeţul Bacău.

Circulaţia a fost întreruptă în zonă până la efectuarea cercetărilor şi degajării carosabilului.

Potrivit Cătălinei Păduraru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău, în accident au fost rănite alte două persoane, un minor în vârstă de 15 ani şi un tânăr de 23 ani.

„În jurul orei 05:00, pe DN 2 – E85, în afara localităţii Răcăciuni, un conducător auto de 21 de ani, din judeţul Tulcea, în timp ce se deplasa cu o autoutilitară pe direcţia Bucureşti – Bacău a intrat în coliziune cu un ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă, parcat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul ambilor conducători auto, rănirea gravă a unui pasager de 15 ani şi rănirea uşoară a unui tânăr de 23 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, potrivit Agerpres.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page