Press "Enter" to skip to content

Două zodii care vor domina lumea. Lor li se schimbă destinul din primăvară

Anul acesta au explodat prețurile pentru un sejur în Grecia, una dintre destinațiile favorite ale românilor.

În fiecare an românii își planifică vacanța de vară, iar printre destinațiile favorite regăsim Grecia, iar asta pentru că este o țară unde poți ajunge fie cu mașina, fie cu avionul, la un preț accesibil. Grecia este o țară pe care o poți vizita de mai multe ori pentru că are o varietate de plaje spectaculoase. Indiferent dacă plănuiești să mergi cu familia în vacanță sau ca să te distrezi, în Grecia găsești stațiuni interesante și pentru cei mai pretențiosi.

Un aspect mai puțin plăcut îl reprezintă prețul pe care vei fi nevoit să îl achiți pentru un sejur în Grecia pentru anul 2023. Cei care și-au rezervat deja o vacanță în Grecia spun că prețurile sunt cu mult mai mari decât în anii trecuți.

Într-un grup de Facebook, Forum Thassos, membrii au spus cât au cheltuit pentru un sejur în Grecia. În timp ce unii dintre utilizatori s-au declarat mulțumiți de prețuri, unii dintre ei nu au putut să nu se mire de diferența de prețuri față de anii trecuți. Un studio cu două camere lângă plajă, pentru doi adulți și doi copii, în Limenas, costă 960 de euro, asta în primele săptămâni din luna iulie. Pentru un sejur de 9 nopți în luna august, două camere cu mic dejun inclus, poți plăti și peste 2.000 de euro.

Pentru o cameră dublă la un hotel te poți aștepta la suma de 85 de euro, iar pentru o cameră simplă prețul este de 69 de euro. Un apartament cu 3 camere în Prinos, în perioada iulie, costă 1.400 de euro.

Calitatea serviciilor din Grecia a scăzut în ultimii ani

O destinație populară pentru români este Thassos și, deși unii români preferă să meargă în Grecia indiferent de preț, mai sunt și aceia care constată, cu întristare, că a scăzut calitatea serviciilor în ultimii ani.

Iulian Acatrinei susține că a vizitat Grecia în ultimii 7 ani și a postat pe Forum Thassos o remarcă la adresa sejurului din Thassos de anul trecut: „Anul acesta am citit de foarte multe ori că au fost probleme cu cazările… Oameni cPrimăvara aduce succesul în viața a două zodii din horoscop, care vor ajunge să domine lumea în următoarea perioadă. Destinul nativilor se va schimba din această primăvară, iar viața lor va prinde conturul pe care și l-au dorit pnă acum.

are s-au trezit că nu au unde să se cazeze deși rezervaseră cu mult timp înainte, iar justificările “gazdelor” au fost puerile aproape de fiecare dată, ceea ce a lăsat o impresie de neseriozitate. Mi-aș dori și cred că ne-am dori ca oamenii din Thassos să își crească nivelul serviciilor.”

  • Două zodii vor domina lumea
  • Primăvara le aduce succesul la care au visat

Două zodii vor trece la un alt nivel în această primăvară, după ce vor ajunge să domine lumea. Aceasta caracteristică este una definitorie pentru ele, astfel că așteptau cu sufletul la gură acest moment. Succesul le va aduce un sentiment de împlinire și fericire, iar anul va continua în ritmul pe care și l-au dorit.

Două zodii care vor domina lumea

Succesul va veni în viața zodiilor atunci când se vor aștepta mai puțin, dar faptul că vor ajunge să domine lumea le va duce pe culmile fericirii. Nativii din două zodii vor ajunge în acest punct, iar începutul va fi greu, dar vor da dovadă că pot să se descurce de minune. Mai mult, una dintre cele două a fost născută ăentru acest moment.

Prima zodie care va domina lumea este zodia Vărsător. Nativii vor ajunge la succes pe toate planurile, atât la muncă unde vor fi promovați și vor ajunge într-o poziție superioară, cât și în relațiile personale, unde vor deveni baza familiei și persoana care conduce situațiile.

Pentru ei, lucrurile vor fi destul de dificile la început, însă nu trebuie să se îngrijoreze, ci doar să își demonstreze abilitățile.

A doua zodie care va conduce lumea și va ajunge pe poziția pentru care s-a născut este zodia Leu. Nativii sunt definitiți în totalitate de dorința de conducere și dominare, iar când nu reușesc să preia controlul, intervine frustrarea. Ei bine, acest sentiment a luat sfârșit pentru ei, pentru că din această primăvară, lumea va fi la picioarele lor.

Spre deosebire de alte zodii, leii se simt pregătiți oricând să conducă, astfel că nu vor întâmpina probleme pe parcurs, ci doar vor trebui să aibă grijă să nu își piardă rolul la care au visat atât de mult timp.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page