Press "Enter" to skip to content

Dublă crimă în Brașov! Un tânăr şi-a omorât părinţii. Ce spun vecinii despre tragedie

Dublă crimă în Brașov! Un tânăr și-a omorât părinții, iar când și-a dat seama de ceea ce a făcut a sunat de urgență la 112 și s-a autodenunțat. Iată ce spun vecinii despre cumplita tragedie!

  • Crimă teribilă în Brașov
  • Un tânăr şi-a ucis părinţii

Crimă teribilă în Brașov! Un tânăr şi-a ucis părinţii

O dublă crimă îngrozitoare a avut loc în orașul Săcele din județul Brașov în cursul nopții trecute. Un tânăr și-a ucis propriii părinți, iar dimineața aceasta, conștientizând gravitatea faptului său, a apelat serviciul de urgență 112 și s-a autodenunțat.

Potrivit primelor informații, individul care și-a omorât mama și tatăl în propria locuință se întorsese duminică din Franța, unde lucra la un restaurant. În aceste momente, tânărul se află în custodia Poliției Brașov.

Ancheta este în plină desfăşurare. Vecinii presupun că acesta consuma alcool și substanțe interzise.

„În această dimineață – 07 februarie a.c., în jurul orei 08.50, dispeceratul I.P.J. Brașov a fost sesizat prin apelul de urgență 112, de către un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Săcele, care semnala faptul că și-ar fi agresat ambii părinți. Față de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de poliție, care a constatat că aspectele de violență sesizate se confirmă, au identificat și imobilizat persoana bănuită și au stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale. Ca urmare a acestui fapt constatat, s-a constituit o echipă cemplexă de cercetare, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov, ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele care, la acest moment, efectuează activități specifice de cercetare la fața locului”, au transmis reprezentanţii IPJ Braşov.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page