Press "Enter" to skip to content

Dublă sărbătoare pentru Valentin Butnaru și Ana Bodea. Prezentatorul de la Antena 1 a împlinit 39 de ani: „Cel mai frumos suflet”

Valentin Butnaru își sărbătorește astăzi onomastica și ziua de naștere. În calendarul ortodox, Sfântul Valentin este sărbătorit pe 16 februarie, nu pe 14, odată cu Ziua Îndrăgostiților. Cu ocazia aniversării prezentatorului de la Antena 1, iubita lui, actrița Ana Bodea, a postat un mesaj emoționant în mediul online. Valentin Butnaru și Ana Bodea sunt colegi de trust și formează un cuplu de aproximativ un an. El prezintă știrile Observator 12, ea este protagonista serialului „Lia, soția soțului meu”. Deși între cei doi este o diferență de vârstă de 15 ani, Valentin și Ana fac echipă bună împreună.

Ana Bodea, urare specială pentru iubitul ei, Valentin Butnaru

Valentin Butnaru împlinește astăzi 39 de ani. Cu această ocazie, iubita lui a postat mai multe momente adorabile ale căror protagoniști au fost ea și jurnalistul. „Las mai jos câteva motive care demonstrează că are cel mai frumos și iubitor suflet”, a scris actrița pe Instagram.

Tânăra în vârstă de 23 de ani spune despre iubitul ei că este un om „mereu bine intenționat”, care știe întotdeauna să „te ridice, motiveze și încurajeze în cele mai grele momente”. Totodată, actrița este de părere că Valentin o iubește cum rar mai iubesc oamenii în ziua de astăzi, „pur și din tot sufletul”.

„Se lasă pe el ca să îi ajute pe cei din jurul lui, deși asta nu îi face neapărat bine”

Ana mai spune despre Valentin că, de cele mai multe ori, pune nevoile celor din jur mai presus de ale lui. „Se lasă pe el ca să îi ajute pe cei din jurul lui, deși asta nu îi face neapărat bine. Dar nici nu îl interesează, atâta timp cât cei dragi sunt bine și fericiți. Are o putere inimaginabilă, dar nu îi este teamă să fie vulnerabil, atunci când e cazul”, a continuat. Nu în ultimul rând, Ana se simte flatată când Valentin o invită la dans prin casă ori de câte ori aude o melodie care știe că îi place. Prezentatorul de televiziune știe să-i readucă întotdeauna zâmbetul pe buze actriței și „are mereu la el câte o glumă care să te facă să râzi până te doare burta”.

„Îți mulțumesc în primul rând pentru că exiști! La mulți ani!”, a încheiat Ana Bodea.

„Simt că visez și că viața mea e minunată” Valentin și Ana formează un cuplu discret. De când și-au confirmat relația pe rețelele sociale, jurnalistul și actrița au fost rezervați în detalii despre relația lor. Din sursele UNICA.ro, la finalul acestei luni, prezentatorul de la Antena 1 o va „părăsi” pe actriță pentru a-și testa limitele în show-ul „Asia Express”, alături de Adrian Nartea.

„Viața mea personală este atât de frumoasă încât nu-mi vine să împărtășesc. Mă simt foarte bine atât profesional, cât și personal. Sunt în punctul acela în care simt că visez și că viața mea e minunată”, a spus Ana despre relația cu Valentin

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page