Press "Enter" to skip to content

După divorțul din urmă cu nouă ani, Cheloo și-a refăcut viața. Acum a ieșit la iveală adevăratul motiv pentru care a evitat întotdeauna să apară în public cu vreo femeie sau cu copiii. Cum arată iubita artistului

Cheloo este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară.

Celebrul jurat de la iUmor este cu adevărat un personaj controversat, care șochează cu fiecare apariție. O țară întreagă în cunoaște, dar puțini știu cine este iubita acestuia, care i-a dăruit doi copii.

Cu ce se ocupă iubita lui Cheloo

Cheloo este unul dintre cei mai controversați artiști de la noi din țară. Celebrul rapper șochează cu fiecare apariție și piesă de-ale lui și se bucură de mare succes în plan profesional. La fel de bine îi merge și în ceea ce privește viața sentimentală, având alături de el o femeie minunată.

Cheloo, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion, a reuşit, de-a lungul timpului, să îşi păstreze viaţa personală departe de ochii curioşilor. Niciodată nu i-a plăcut să se deschidă în fața oamenilor și a fost mereu retrad. Se cunoaște faptul că rapperul este divorţat, dar puțini știu cine esteiubita lui de acum.

Celebrul jurat iUmor se află într-o relaţie cu Daniela Moraru,  o femeie retrasă, care nu are nicio legătură cu viața publică. Cei doi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat și trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Cheloo a reuşit să-şi ţină iubita şi copiii departe de atenţia publică, dar unele detalii tot au ieșit la suprafață. Cântăreţul din trupa Paraziţii are o relaţie cu Daniela Moraru, iar cei doi locuiesc în localitatea prahoveană Breaza. Se înțeleg bine și niciodată nu au fost ținta bârfelor.

Cheloo a divorțat

Toată lumea știe că Cheloo a mai avut o relație serioasă cu Daniela Niculescu în perioada 2007-2012, pe care a dus-o și la altar. Din iubirea lor a reieșit și un copil, Ștefan Ion, care a rămas cu mama lui.

Separarea lor a fost foarte mediatizată pe atunci și, la început, nu s-a cunoscut motivul despărțirii. Ulterior, Daniela a fost cea care a ieșit public și l-a acuzat pe rapper de violență și infidelitate. Tot ea a fost cea care a recunoscut că se afla în depresie şi devenise consumatoare de droguri, substanțe ce au fost la un pas să o distrugă. Ulterior, s-a vindecat de toate aceste probleme și vicii, mergând la o clinică de dezintoxicare din Elveţia.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page