Press "Enter" to skip to content

După un an în care a muncit pe brânci în Germania, un român de 20 de ani s-a întors de Sărbători în localitatea natală: comuna Tămășeu din județul Bihor. A făcut marea greșeală să își ia cu el în țară toți banii strânși cu trudă multă la nemți.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Tămășeu, județul Bihor, și-a pus capăt zilelor după ce a pierdut la păcănele toți banii pe care i-a câștigat la muncă, în Germania. Acesta a fost găsit fără suflare chiar de părinții lui, într-o anexă a locuinței.

Totul s-a întâmplat în noaprea de Revelion. Cei care l-au cunoscut susțin că acesta avea probleme cu jocurile de noroc. La finalul anului trecut, tânărul a intrat într-o sală, unde a pierdut toți banii pe care i-a economisit după un an în care a lucrat în Germania.

Un tânăr din Bihor s-a sinucis după ce a pierdut la păcănele. Când a avut loc tragedia
Ulterior, a amenințat că se va sinucide dacă nu primește alți bani de la părinții lui. Îngrijorată, mama lui a rămas acasă toată ziua, pentru a-l supraveghea. Vineri seară l-a anunțat, însă, că pleacă la niște rude în apropiere, timp în care s-a produs tragedia.

Un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului, dar, din păcate, tânărul nu au mai putut fi salvat.

Anul trecut, în noiembrie, un alt bărbat s-a sinucis tot din cauza jocurilor de noroc
Nu este, din păcate, primul caz de acest gen. Anul trecut, pe 8 noiembrie, un bărbat în vârstă de 40 de ani și-a pus capăt zilelor după ce ar fi pierdut o sumă importantă la păcănele.

A fost găsit într-o hală de producție din curtea BJATM. Acesta era căsătorit și avea doi copii.

“Polițiștii au fost sesizați despre faptul că, pe raza municipiului Iași, a fost găsit un bărbat spânzurat. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă”, au precizat, la momentul respectiv, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. scrie cancan.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page