Press "Enter" to skip to content

Ea e Georgiana, tânăra de 28 de ani care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu. Mesajul sfâșietor al iubitului ei: ”M-a lăsat singur și nu s-a mai întors” / FOTO

Georgiana Popa e tânăra care ieri a murit în accidentul aviatic din Giurgiu alături de pilotul Valentin Anghel. Fata de 28 de ani a lăsat în urma sa multă durere, iar iubitul ei e sfâșiat și nu-i vine să creadă că a fost pentru ultima dată când ieri a văzut-o în viață pe cea care urma să-i devină soție.

  • eorgiana Popa a murit carbonizată în accidentul aviatic de la Giurgiu
  • Tânăra a decedat pe loc în impactul violent

La doar 28 de ani, viața Georgianei Popa s-a încheiat brusc în urmă cu o zi, atunci când avea să se bucure de cadoul pe care iubitul ei i-l pregătise. Tânăra era pasionată de zbor, iar ieri iubitul său a decis să-i ofere un cadou special. Mai întâi el a zburat alături de pilotul Valentin Anghel, după care a venit și rândul iubitul sale.

Ea e Georgiana, tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu

Nici prin cap nu i-a trecut partenerului Georgianei că va fi ultima dată când o va vedea în viață pe iubita sa, căci la doar câteva minute avionul de mici dimensiuni în care aceasta se afla alături de pilot s-a prăbușit la pământ între localitatea Letca Nouă și Letca Veche.

Din păcate, pentru Georgiana și pilotul Valentin Anghel nu s-a mai putut face nimic, căci amândoi au fost găsiți carbonizați lângă epava avionului. La momentul prăbușirii, avionul a luat foc după impactul cu solul, iar martorii au văzut un nor gros de fum.

Georgiana era originară din Panciu, însă de ani buni lucra în București, aici unde se și stabilise. Aceasta a terminat Facultatea de Drept, după cum se arată în informațiile de pe profilul său de Facebook.

Iubitul Georgianei e sfâșiat de durere

Iubitul Georgianei, Florin, e sfâșiat de durere și nu-i vine să creadă că partenera sa nu mai e. Tânărul, cel care i-a oferit cadou zborul, a postat un mesaj trist pe rețelele de socializare unde abia și-a găsit cuvintele. El i-a anunțat prin acest mesaj pe toți că Georgiana a plecat la ceruri și nu se va mai întoarce niciodată.

„Mă pui mic e prea devreme …
Din păcate Georgiana nu mai este. În mod normal nu e deloc greu să faci o postare dar acum e infernal. Pentru voi care o cunoașteți… ieri m-a lăsat singur și nu s-a mai întors. Te iubesc!”, a scris iubitul fetei moarte în accidentul aviatic.

În ceea ce privește cauza prăbușirii avionului, nu se cunosc până la acest moment informații în acest sens și dacă aeronava avea probleme tehnice sau pilotului i s-a făcut rău.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page