Press "Enter" to skip to content

Ea e studenta de la Medicină omorâtă cu sânge rece de iubit

Ea este studenta de la Medicină care a fost omorâtă cu sânge rece de iubitul ei. Tânăra și-a găsit sfârșitul la vârsta de 21 de ani, după ce a fost înjunghiată cu mai multe lovituri de cuțit. Crima a avut ca motiv principal gelozia!

  • Ea este tânăra de la Medicină care a fost omorâtă de iubită
  • Cine a descoperit-o în apartament

O studentă de la Medicină a fost omorâtă cu bestialitate. Motivul? Gelozia! Tânăra, în vârstă de 21 de ani, a fost înjunghiată cu brutalitate, iar principalul suspect este nimeni altul decât iubitul său.

Ea este tânăra de la Medicină care a fost omorâtă de iubită

Tânărul, identificat ca fiind Mirel Dragomir, este și el student la Medicină și fiul proprietarei apartamentului în care s-a petrecut tragedia. El este originar de la Pojejena, Caraș-Severin, potrivt opiniatimisoarei.ro

Chiar în aceste momente, tânărul este audiat de oamenii legii, mai exact de către ofițerii din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale.

Cei doi erau împreună de aproximativ un an și păreau să trăiască o poveste de dragoste frumoasă. Cu toate acestea, o scânteie de gelozie a transformat brusc relația într-un coșmar cu un final înfiorător!

Crima a fost comisă după o ceartă între cei doi. Tânărul nu a mai ținut cont de nimic și a ucis-o cu bestialitate.

Stundeta, care era din Baia de Aramă, județul Mehedinți, locuia în apartamentul în care a fost găsită moartă cu alte două colege. Descoperirea tragică a fost făcută de fetele respective, după ce au venit acasă și au găsit ușa încuiată.

În momentul în care au reușit să pătrundă în locuință, au fost întâmpinate de o scenă șocantă: colega lor întinsă pe pat, fără suflare, cu pete de sânge pe haine.

Polițiștii au intervenit rapid la fața locului, în urma alertei date de celelalte două colege, și au reușit să-l rețină pe presupusul criminal. Investigațiile sunt în plină desfășurare, iar autoritățile încearcă să afle circumstanțele exacte care au condus la această tragedie cutremurătoare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page