Press "Enter" to skip to content

Ea este Andra, tânăra de 25 de ani moartă într-un cumplit accident, în Botoșani. Fata se afla pe scaunul din dreapta în momentul impactului

În urmă cu o zi, o tânără de 25 de ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit în Botoșani. Andra a murit pe loc, după ce mașina în care se afla a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de un alt autoturism.

Andra avea doar 25 de ani și o viață înainte, însă soarta a avut alte planuri pentru ea. Moartea bruscă a tinerei a stârnit multă durere în sufletele celor care au cunoscut-o și au iubit-o.

Ea este Andra, tânăra de 25 de ani moartă în accidentul din Botoșani

Andra s-a stins din viață în accidentul rutier din Botoșani, destinul ei fiind curmat după ce mașina în care se afla, pe scaunul din dreapta, a intrat pe contrasens. În autoturism se afla alături de soțul său. Tânăra a fost găsită sub fiarele mașinii și scoasă în stare de inconștiență. Medicii nu au mai putut să îi salveze viața, deși i-au aplicat minute în șir manevre de resuscitare.

Tânăra era în stop cadio-respirator și în ciuda eforturilor medicilor de a o menține în viață, a fost declarată decedată. Tânăra nu a mai apucat să ajungă la spital, căci a murit la locul accidentului. A lăsat în urmă o familie îndurerată, care suferă cumplit după pierderea ei.

Cei doi șoferi implicați în accidentul violent au fost transportați de urgență la spital, suferind răni grave și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, pentru a determina contextul în care s-a produs accidentul. A fost deschis un dosar de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

„O femeie în vârstă de 25 de ani a murit în urma unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Evenimentul s-a produs în această seară (aseară n.r.), pe raza localității Vlădeni. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, din care și cea de terapie intensivă mobilă, dar și o ambulanță SAJ. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că într-unul dintre autoturisme, pe scaunul din dreapta șoferului, o femeie era încarcerată. Acesta a fost scoasă din mașină de pompieri și predată echipajelor medicale, care au început, imediat, manevrele de resuscitare. Din nefericire, eforturile au fost zadarnice, fiind declarat decesul. La spital au ajuns și șoferii celor două autoturisme. Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor”, au transmis pompierii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page