Press "Enter" to skip to content

Ea este femeia care şi-a accidentat mortal copilul de doar 2 ani în timp ce parca maşina. Micuţul a murit în curtea casei sale

Un copil de doi ani a murit, după ce a fost călcat cu maşina de propria mamă. Femeia îşi parca autoturismul şi nu l-a observat pe cel mic. Băieţelul a murit în propria curte.

Tragedie în comuna Scânteia din judeţul Iaşi. O femeie s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă după ce şi-a accidentat mortal copilul de 2 ani. Micuţul se afla în curtea casei sale, iar femeia care tocmai venise acasă încerca să-şi parcheze maşina. Într-un moment de neatenţie, femeia l-a lovit pe copil cu maşina, rănindu-l grav.

Când a observat ce a făcut, femeia a sunat de urgenţă la 112 şi a cerut ajutor. Din păcate, cadrele medicale nu l-au mai putut salva pe copil de 2 ani.

„La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 11.40, o femeie din comuna Scânteia, județul Iași a sesizat faptul că, în timp ce efectua manevre de parcare a unei autoutilitare în curtea imobilului l-a acroșat pe fiul său, accidentându-l grav. Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul copilului”, a transmis IPJ Iaşi.

Trupul neînsuflețit al copilului accidentat mortal de mama lui a fost dus la Institutul de Medicină Legală Iași pentru necropsie.

Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page