Press "Enter" to skip to content

Ea este femeia incendiată în scara unui bloc din Sectorul 6. Motivul pentru care ar fi fost ucisă

Femeia care a murit incendiată de propriul nepot avea 54 de ani și era chiar administratorul imobilului unde a fost ucisă.

Liliana Popa, femeia care a fost incendiată de către nepotul său, într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei, era chiar administratorul scării în care locuia. Între cei doi exista un conflict mai vechi.

Ea este femeia incendiată în scara unui bloc din Sectorul 6

Liliana Popa ar fi făcut și o plângere la Poliție în care spunea că bărbatul, care îi era vecin de bloc, o hărțuiește. Potrivit informațiilor citate de Money.ro, polițiștii nu ar fi înregistrat plângerea ca petiție, iar bărbatul nici măcar nu fusese audiat până luni de către polițiști în legătură cu cele reclamate de femeie.

Reamintim faptul că în cursul dimineții de luni, o femeie a fost bătută cu bestialitate și apoi incendiată chiar în scara blocului din Sectorul 6 al Capitalei unde locuia.

Sosiți la fața locului, membrii echipajului SMURD nu au putut face nimic pentru a o salva pe femeie, aceștia constatând decesul victimei din cauza arsurilor provocate de incendiu

”La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor.

La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei”, a informat la acel moment Poliția Capitalei.

Anchetatorii au reușit să îl captureze pe atacator, acesta a fost prins de polițiștii de la secția 25. În urma verificărilor s-a dovedit că cel care a ucis-o cu atâta brutalitate pe Liliana Popa este chiar nepotul femeii.

Cei doi ar fi avut o dispută pe o moştenire, relatează surse citate de Buletin de București. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page