Press "Enter" to skip to content

Ea este tânara din Bulgaria care vrea să aibă cele mai mari buze din lume! Andrea Ivanova arăta total diferit înainte de operațiile estetice

Acidul hialuronic în buze a devenit din ce în ce mai cunoscut în rândul tinerelor. Dacă până acum apelau la această intervenție doar femeile care aveau nevoie de așa ceva, se pare că în zilele noastre buzele de Barbie sunt la modă în toată lumea.

Andrea Emilova Ivanova este o tânără din Bulgaria care vrea să ajungă să aibă cele mai mari buze din lume!

Andrea Emilova Ivanova își dorește cele mai mari buze din lume

Ea este tânara din Sofia, Bulgaria, care își dorește cele mai mari buze din lume. În vârstă de 22 de ani, tânara este foarte pasionată de operațiile estetice, iar din fotografiile postate pe internet se pare că a avut parte de câteva intervenții chirurgicale.

A trecut prin peste 15 proceduri de mărire a buzelor și nu se gândește niciun momente să se oprească din acest lucru, ba chiar mai mult își dorește să aibă cele mai mari buze din lume. 

„Îmi plac buzele mele mai mult ca niciodată. Mă simt foarte bine în pielea mea și sunt foarte fericită. În Bulgaria, asta este moda acum. Sunt oameni care mă plac cu buzele mai mari, dar sunt și alții care le preferă mici. Nu prea mă interesează opinia altora. Cred că oamenii sunt liberi să arate cum își doresc. Nu există limite”, a povestit Andrea Emilova Ivanova.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page