Press "Enter" to skip to content

El era amantul Prințesei Diana din timpul mariajului cu Prințul Charles? Cât de tragic a dispărut din peisaj apoi

Cartea scrisă de Kitty Kelley conține informații scandaloase despre Prințesa Diana. În cartea ei despre familia regală, ea citează anturaje apropiate, povestind lucruri cu totul scandaloase.

Cine era amantul Prințesei Diana

Una dintre povești este despre relația pe care Prințesa Diana o avea cu garda ei de corp. Autoarea vorbește despre mariajul nereușit dintre Lady Di și prințul Charles și povestește că femeia a avut o relație extraconjugală cu bodyguardul ei.

Într-o înregistrare de dinainte să moară, Prințesa Diana a recunoscut că prințul Charles nu a fost iubirea vieții sale. Păstrând secretul, ea a ținut să specifice că bărbatul lucrează în același mediu cu ea. Mai multe voci au spus că a vorbit despre garda ei de corp, Barry Mannakee.

Este binecunoscută relația prințului Charles cu Camila Parker-Bowels, din timpul căsniciei cu Prințesa Diana, care știa despre această aventură.

Se spune că Diana a vrut să se răzbune, așa că l-a găsit pe Barry Mannakee, care era cu 10 ani mai tânăra decât ea. Cu toate că era însurat și avea doi copii, el s-a îndrăgostit de Diana, iar sentimentul era reciproc, se arată în cartea lui Kelley.

Prințul Charles ar fi știut despre această relație, mai ales că cei doi au fost văzuți flirtând. Pe înregistrare, Prințesa Diana povestea că și-ar fi dorit să fugă cu bărbatul pe care îl iubea cu adevărat.

Mannakee a fost transferat din funcție, atunci când relația lui cu Diana începea să fie vizibilă. El a fost mutat, iar la scurt timp a avut un accident de motocicletă, în urma căruia a murit.  Prințesa Diana era convinsă că totul a fost pus la cale.

Cum a murit Prințesa Diana

Prințesa Diana a murit într-un accident de circulație, pe 30 august 1997. Ea se afla într-o mașină alături de iubitul ei, Dodi Al-Fayed.

Cu toate că există un supraviețuitor al accidentului, el nu își poate aminti nimic de atunci. Mașina s-a izbit de un stâlp al tunelului de la Podul Alma, iar Prințesa Diana a murit la spital.

Ea și iubitul ei se întorceau dintr-o croazieră în Sardinia și se îndreptau spre apartamentul lui Dodi Al-Fayed de lângă Champs-Elysees, alături de cei doi bodygurazi, Trevor Rees și Kez Wingfield.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page