Press "Enter" to skip to content

Elena Udrea, în lacrimi la aniversarea fiicei sale: Eva Maria a împlinit 4 ani. Mesaj emoţionant transmis de după gratii FOTO

Eva Maria, fetiţa Elenei Udrea şi a lui Adrian Alexandrov, a împlinit 4 ani, însă doar unul dintre părinţi i-a fost aproape la aniversare. Adrian Alexandrov a postat un mesaj emoţionant pe Facebook, în timp ce Elena Udrea se află încarcerată la Penitenciarul Târgşor, unde ispăşeşte o condamnare de şase ani.

UPDATE: Elena Udrea a revenit cu un mesaj pentru fiica sa: „La mulți ani iubirea mea, Eva Maria! Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasa și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere și pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui, o cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi. Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea! Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine “până la infinitul, infinitului”. Să știi că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! ( Mama)”.

Elena Udrea, în lacrimi la aniversarea fiicei sale: Eva Maria a împlinit 4 ani. „De 4 ani ne umpli viaţa cu bucurie, zâmbete şi fericire, iar noi îţi oferim toată dragostea noastră.

La mulţi ani, iubirea mea!”, a scris Adrian Alexandrov pe pagina sa de Facebook.

Acum câteva zile, Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care reclamă sistemul judiciar din România pentru că nu-i permite să-şi vadă fetiţa la aniversare. „Stau de cinci luni departe de copilul meu pentru ca sunt ilegal în pușcărie, deoarece niște judecători au decis abuziv, pe de o parte, sa nu aplice în dosarul meu o decizie a CCR pe care au aplicat-o la toate celelalte cazuri: Șova, Pop, Niță, Bica, Vâlcov etc și sa țină cont de o decizie CJUE pe care, pe de alta parte, au aplicat-o greșit. Ca urmare, tot timpul pe care legea mi-l permite îl aloc întâlnirilor cu fetița mea, toate vizitele și toate minutele de convorbiri telefonice zilnice le păstrez pentru ea. A învățat că vorbitul nostru la telefon este limitat, așa că îmi spune mereu sa mai păstrez câteva minute să o mai pot suna și înainte de culcare. Ceea ce uneori nu se mai întâmplă pentru ca trebuie sa mai vorbesc și cu avocații. M-am luptat sa pot sa îmi tin copilul in brate după ce patru luni nu l-am văzut deloc. Legea stupidă obligă copii să își vadă mamele deținute din spatele unui „dispozitiv de protecție”. Cu ajutorul Avocatului Poporului, până la modificarea legii, am obținut o derogare de la conducerea ANP, astfel ca acum mamele se întâlnesc cu copiii lor fără geamul despărțitor”, a scris Elena Udrea.

„Acum ma lupt sa ii pot fi alături Evei la ziua in care împlinește 4 ani fără sa fie obligată sa vină la pușcărie ca sa fie cu mine. Cred ca nicio mama nu își dorește pentru copilul ei sa își aniverseze 4 ani de viața la închisoare. Legea permite ieșirea din penitenciar a deținuților pentru a menține relația cu familia, dar și aici nu se face nicio diferența între o mama care merge acasă la copiii ei și un bărbat fără copiii, care merge sa bea o bere cu rudele sale eventual. În plus, procedura de acordare a acestei permisiuni a fost complicata prin decizia conducerii ANP, devenind foarte greu de pus în practică. Trebuie ținut cont de nevoia copiilor de a avea mama alături cât mai mult timp posibil, la vârsta formarii psihoemotionale a acestora mai ales. Acest aspect este important nu doar pentru pentru copil, pentru mama, ci și pentru societate, pentru că, copii de azi sunt adulții de mâine”, a mai adăugat Elena Udrea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page