Press "Enter" to skip to content

Elwira Petre, primele declarații despre al treilea copil! Va deveni sau nu din nou mămică

Elwira și Mihai Petre formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar relaţia acestora este considerată drept un exemplu pentru mulţi dintre fanii lor. Deşi au două fetiţe minunate împreună, soţia cunoscutului coregraf şi-a dorit să mai aducă pe lume un copil. Iată ce declaraţii a făcut frumoasa blondină despre a treia sarcină.

Mihai şi Elwira Petre au o căsnicie foarte frumoasă. Cei doi se susţin reciproc, mai ales în momentele dificile ale vieţii. Aceştia şi-au construit o familie frumoasă, sunt părinții a doi copii de care sunt foarte mândri, însă nu exclud posibilitate de a-şi mări familia cu încă un membru.

În urmă cu mai mult timp, Elwira Petre visa să aibă 3 copii. Până acum acest lucru nu s-a întâmplat, însă întreaga familie ar fi fericită şi ar primi cu brațele deschise un nou membru.

„Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp.

Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”, a mărturisit Eliwra Petre, pentru viva.ro

Elwira și Mihai Petre, dezvăluiri picante din dormitor

Cei doi au fost invitați în emisiunea ”Love is Fun” de pe pagina de Facebook ”A List Magazine” și, cu toate că nu le stă în fire, au vorbit despre viața sexuală și experiențele pe care le-au trăit la acest capitol.

Întrebați despre cel mai neobișnuit loc în care au făcut dragoste, Mihai Petre a fost mai sincer ca niciodată și a dezvăluit detalii picante: ”Eram undeva în natură și erau foarte mulți țânțari, iar partea inferioară a corpului meu, picioarele, au avut de suferit grav. Nu sunt masochist, dar înțepăturile le-am simțit ulterior. Pe spate nu aveam nimic, eram protejat de haine, dar gata, nu povestesc mai mult.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page