Press "Enter" to skip to content

Emilia Ghinescu, apariție incredibilă la 44 de ani. Cum arată interpreta de muzică populară după un antrenament intens la sală / FOTO

Emilia Ghinescu a început să se ducă în mod constant la sala de fitness, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Artista de 44 de ani s-a afișat în mediul online după un antrenament intens, iar imaginea vorbește de la sine. Multe tinere ar vrea să arate ca ea.

  • Emilia Ghinescu a afișat un trup bine lucrat la sală
  • Cum arată acum interpreta de muzică populară

La 44 de ani, Emilia Ghinescu arată exemplar, iar acest fapt se datorează efortului pe care îl depune cu regularitate la sala de fitness. Interpreta de muzică populară a început ziua cu un antrenament intens și a arătat dovada muncii ei în mediul online.

Apariția incredibilă a Emiliei Ghinescu la 44 de ani

Anul trecut, artista mărturisea că petrece mult timp la sala de finess, pentru că își dorește să arate cât mai bine pentru ea și pentru publicul ei. În această dimineață, Emilia a demonstrat că vârsta nu este o piedică în cazul său, pentru că disciplina de care dă dovadă a ajutat-o să arate mai bine ca oricând.

În imaginea postată de artistă pe InstaStory, cu descrierea ”Ca după sărbători …”, se observă că trupul ei este foarte bine definit, ceea ce nu se poate întâmpla fără mai multe antrenamente pe săptămână. În toamna anului trecut, Emilia dezvăluia că merge la sală de patru ori pe săptămână și se pare că nu a renunțat la acest obicei, în ciuda comentariilor negative primite din partea unor persoane.

„Merg la sală în mod obișnuit. Merg de patru ori pe săptămână, cel puțin. Sunt un om care, în general, nu este interesat de ce spun oamenii. Nu mă interesează părerea nimănui, fac ceea ce cred eu că este bine. Mă simt foarte bine așa, la 48 de kg. Normal că se vede masa musculară când te antrenezi.

Când văd anumite comentarii rămân uimită. Nu ai cum să îmi dai sfaturi cum să arăt la 45 de ani ai mei, de ce merg la sală de patru ori pe săptămână și de ce fac sport sau de ce am grijă de mine.”, declara Emilia Ghinescu, pentru Antena Stars.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page