Press "Enter" to skip to content

Eveniment tragic în familia lui Robert Turcescu. “Rămas bun…”

Această zi nu va fi uitată niciodată de către familia lui Robert Turcescu. Cu toții au sperat până în ultimul moment că lucrurile se vor îndrepta, însă, din nefericire, nu a fost așa. Acum, Robert Turcescu și sora lui se pregătesc pentru înmormânare.

Doliu pentru jurnalistul Robert Turcescu

Jurnalistul trece prin clipe extraordinar de grele din cauza pierderii mamei sale. Femeia s-a stins din viață după ce în ultimul timp a trecut printr-o grea și nemeritată suferință.

Robert Turcescu a fost cel care a anunțat că trece prin clipe grele cauzate de pierderea mamei sale despre care spune că a fost cea mai bună mamă din lume. Se pare că femeia a fost măcinată de o boală grea care în cele din urmă, a răpus-o.

Jurnalistul are numai cuvinte de laudă la adresa părintelui său și spune că la fel gândesc despre mama lui toți cei care au cunoscut-o în această viață.

Mama mea, Maria, cea mai bună Mamă din lume, s-a dus astăzi în brațele Tatălui Ceresc. Dumnezeu să o odihnească și să o așeze în rând cu drepții, că nu e om care să o fi cunoscut și care să nu poată mărturisi despre bunătatea, generozitatea și frumusețea sufletului ei, sunt cuvintele lui Robert Turcescu.

Jurnalistul a făcut câteva precizări pentru cei care o cunoșteau pe mama lui și care vor să-și ia rămas bun de la aceasta, sau să o conducă pe ultimul ei drum. Astfel, Robert Turcescu a anunțat că trupul neînsuflețit al mamei sale va fi depus sâmbătă seara la capela cimitirului din satul Valea Mare din județul Argeș.

Înmormântarea mamei lui Robert Turcescu va avea loc duminică, în jurul orelor 12:00, după Sfânta Liturghie.

La postarea lui Turcescu în care anunță pierderea mamei sale s-au adunat sute de comentarii în care internauții transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Robert Turcescu: rămas bun, iubită mamă…

Numai cine a trecut prin această cumplită durere știe ce simte acum jurnalistul Robert Turcescu. Sunt momente extrem de grele cu multă suferință, mai ales că mama jurnalistului s-a chinuit mult și a luptat multă vreme cu boala.

Robert Turcescu și sora lui se pregătesc pentru înmormântare. Maria Turcescu a fost, fără dar și poate, o femeie extraordinară și o mamă excepțională – cea mai bună mamă- așa cum o descriu copiii ei. Dumnezeu să o aibă în paza Sa!

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page