Press "Enter" to skip to content

Fiul de 17 ani al unor politicieni, principalul responsabil pentru teribilul accident din Bistrița! A furat mașina părinților și a pornit pe drumul morții

La doar 17 ani, Erik, băiatul unor politiceni, a furat mașina părinților și și-a scos prietenii la plimbare pe „drumul groazei”. Tânărul se afla la volanul mașinii care a produs teribilul accident din Bistrița.

Un grav accident rutier a avut loc cu o seară în urmă, în localitatea Petriș. În evenimentul rutier a fost implicat un microbuz plin cu adolescenți, elevi în clasele a X-a și a XI-a la Colegiul „Andrei Mureșanu” și „Liviu Rebreanu”.

Pompierii militari au intervenit la locul producerii unui grav accident rutier produs pe raza localității Petriș. Din primele informații, 8 persoane au fost implicate în accident. Un tânăr de aproximativ 17 ani și-a pierdut viața, iar celelalte victime, dintre care și un adult, au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale, potrivit Bistrițeanul.ro.

Teribilismul și inconștiența tânărului de 17 ani au dus la producerea acestui tragic accident. Erik, fiul unor politicieni, a decis să fure mașina părinților și să își scoată prietenii la plimbare. Tragedia s-a produs pe un drum forestier, iar tânărul teribilist, din păcate s-a stins din viață în urma acestui impact. Restul prietenilor săi au ajuns de urgență la spital cu răni grave.

În urma accidentului la nivelul județului Bistrița-Năsăud a fost activat planul roșu de intervenție. Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării 8 victime, dintre care 7 victime cu vârste între 17 și 19 ani ce prezentau diferite leziuni și traumatisme. Și un tânăr de aproximativ 17 ani, care din păcate a fost găsit cu leziuni incompatibile cu viața.

Colegii și profesorii au adus flori și lumânări pe banca din clasă unde stătea băiatul. Au făcut un adevărat altar și la intrare în școală.

Tânărul era fiul unei familii de politicieni, care are o afacere cu transporturi internaționale, iar în urmă a lăsat și doi frați. Părinții lui erau plecați într-o cursă prin Europa. Aceștia s-au întors de urgență acasă ca să-și înmormânteze băiatul. Tatăl lui Erik a postat un mesaj emoționant după moartea copilului

„Îngerul.meu,dragostea mea, iubirea mea. Nu pot fără tine”, a scris tatăl adolescentului pe Facebook.

„Cu inima zdrobită vă anunț că puiul meu s-a dus la ceruri! Pentru cei care doresc să îl mai vadă pentru ultima data vă așteptăm la Capela de pe strada Tărpiului. Priveghiul va avea loc în data de 23.05 de la ora 19. Înmormântarea în data de 24.05. de la ora 12”, este mesajul postat de mama băiatului pe rețelele de socializare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page