Press "Enter" to skip to content

FOSTA SOŢIE A LUI FLORIN PIERSIC A VORBIT DESPRE MARIAJUL CU ACTORUL

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori ai României. El a încercat să îşi ţină viaţa privată departe de ochii curioşilor şi a fost considerat dintotdeauna un mare cuceritor în rândul femeilor.

Actorul a fost căsătorit cu actriţa Anna Szeles timp de 10 ani, până în anul 1985, şi au împreună un băiat, pe Daniel Piersic, în vârstă de 41 de ani. Anna Szeles, în vârstă de 78 de ani, a fost cea de-a doua soţie şi este stabilită de mai mulţi ani în Ungaria.

Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori. Prima soţie a fost Tatiana Iekel, care i-a dăruit primul fiu, pe Florin Piersic Jr., apoi a urmat Anna Szeles, pe care a cunoscut-o într-un autobuz. În 1993, Florin Piersic s-a căsătorit a treia oară, cu contabila Anna Torok.

Întoarsă în România, fosta nevastă a lui Florin Piersic, Anna Szeles, a dat din casă şi a oferit detalii despre mariajul lor. Anna Szeles a povestit cum s-a îndrăgostit de marele actor, dar şi de ce au ajuns să divorţeze după 10 ani de mariaj. Se pare că Florin Piersic a călcat strâmb de nenumărate ori în timpul căsniciei cu Anna.

Fosta soţie a lui Florin Piersic a vorbit despre mariajul cu actorul

‘La filmul Varsta Dragostei, l-am cunoscut pe Florin Piersic. La probele pentru filmari, de fapt. El n-a jucat pana la urma. Nu a luat rolul, ci un alt actor. Dar atunci nu ne-am bagat in seama. Au trecut cativa ani pana ce am filmat impreuna de-adevaratelea. Apoi, dupa ce ne-am casatorit, casnicia noastra a fost foarte ciudata: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la Bucuresti.

Noi n-am locuit impreuna ca sotii, ci ca amantii. Venea din cand in cand. De altfel, nici nu m-a chemat la Bucuresti. Glumesc! M-a chemat. Si el, si parintii lui. Dar eu n-am vrut sa las teatrul de aici. Si nu uit niciodata ca Radu Beligan mi-a spus: Esti o fata desteapta. Pentru ca aici jucam roluri principale. Iar in Bucuresti, trebuie sa fiu sincera, n-as fi avut aceleasi roluri ca aici, fiindca se simte accentul meu maghiar”, a declarat Anna Szeles, potrivit libertatea.ro.

”M-a cucerit și cu mâncarea pe care o aducea la fiecare filmăre. Îmi aducea sandwichuri făcute de Vera, mama lui. În familia lui am fost primită cu atâta dragoste. Părinţii lui mi-au spus că semănam cu sora lui Florin, care a murit înecată în Prut la 16 ani”, a mai adăugat aceasta.

Florin Piersic şi-a înşelat toate soţiile

Actorul a recunoscut, însă, că nu a înşelat o singură dată și a avut relații pasagere și cu colege de breaslă.

Dintre acestea cea mai cunoscută dintre ele a fost, Gabriela Werner, o actriţă mult mai tânără decât el. Cei doi au devenit iubiţi în 1974, anul în care Piersic s-a despărţit de Tatiana Iekel, prima soţie, relaţia lor ţinând până în 1983, timp în care actorul era însurat cu Anna Szeles, cea de-a doua soţie.

Actrița a explicat concret care au fost motivele care au dus la despărțirea dintre ea şi Florin Piersic: ”Pentru că, la un moment dat, am aflat prea multe. Se obrăznicise! Iar atunci sufeream pentru orice zvon de infidelitate aflam. Chiar prima lui soţie mi-a spus după ani de zile, când ne-am întâlnit la Ambasada României din Budapesta: „Eu am vrut să-ţi atrag atenţia, dragă Aniko, că trebuia să ai grijă!”, a declarat Anna Szeles pentru sursa citată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page