Press "Enter" to skip to content

Fosta soție a președintelui rus susține că a fost înlocuit cu o sosie

Să fie oare Vladimir Putin mo.rt? Fosta soție a președintelui rus a făcut un anunț șocant pe data de 15 martie 2015. Ludmila Aleksandrova susține că liderul a fost înlocuit cu o sosie, după ce a dece.dat. Care să fie, de fapt, adevărul?

Războ.iul ordonat de Vladimir Putin a șocat pe toată lumea, iar unii se întreabă dacă fosta soție a președintelui rus spune, de fapt, adevărul. Ludmila Aleksandrova susține că liderul a fost înlocuit cu o sosie, după ce a mu.rit pe data de 15 martie 2015.

Totul ar fi început într-o noapte, când Vladimir Putin ar fi stat de vorbă cu fiicele sale și nu s-ar mai fi întors acasă. Imediat după dispariția președintelui rus, Ludmila Aleksandrova a mărturisit că a fost amenințată și sfătuită să tacă cu privire la moar.tea liderului.

Fosta soție a președintelui din Rusia susține că asa.sinarea lui Vladimir Putin ar fi fost plănuită bine, iar multe sosii au fost pregătite pentru a-l înlocui. O bună perioadă de timp, liderul nu s-a afișat în public. Marii reprezentanți ar fi ascuns adevărul, povestind populației că președintele era grav bolnav.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page