Press "Enter" to skip to content

Gabi Stângău, un important violonist român, s-a stins din viață într-un accident de ATV. Cu două zile în urmă împlinise 32 de ani

Cu doar două zile în urmă, Gabi Stângău împlinea 32 de ani. Din păcate, Dumnezeu a avut alte planuri pentru el, iar celebrul violonist s-a stins din viață într-un accident de ATV.

Astăzi, Gabi Stângău, un faimos violonist originar din Maramureș, a pierit într-un tragic accident de ATV, la scurt timp după ce a participat alături de Andra la un concert și la doar două zile după ce a împlinit 32 de ani.

Cu puțin timp înainte de accident, Gabi Stângău a postat o fotografie pe ATV-ul care avea să-i fie fatal, înainte ca evenimentul nefericit să se producă. Acest talentat violonist din Maramureș și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul ATV-ului pe care îl conducea, pătrunzând într-un șanț și lovind gardul metalic al unei clădiri.

Tragedia s-a petrecut în această după-amiază în Dumbrăvița, unde bărbatul se afla pe ATV și, conform declarațiilor polițiștilor, se deplasa cu viteză. La un moment dat, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un stâlp de beton. Echipajele medicale sosite la locul incidentului nu au reușit să îl salveze.

„La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil. În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului”, transmite IPJ Maramureș.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page