Press "Enter" to skip to content

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital . Ce i s-a întâmplat prezentatoarei TV: ”Suntem niște părinți….”

Momente grele pentru Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda. Cei doi au fost nevoiți să meargă de urgență la spital, chiar de Paște. Prezentatoarea TV a mărturisit în cadrul emisiunii pe care o prezintă Mireasa-Capriciile iubirii ca fost nevoită să meargă cu fetița ei Iris la spital din cauza problemelor de sănătate Iată ce a pățit micuța ei!

  • Gabriela Cristea a ajuns la spital!
  • Iată ce a pățit prezentatoarea TV!

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au trecut prin momente grele, asta după ce a fost nevoie să meargă de urgență la spital din cauza problemelor de sănătate pe care fiica lor cea mică, Iris, le-a avut, chiar de Paște.

Gabriela Cristea a ajuns cu fetița ei, Iris, la spital

Ediția din această seară de la Mireasa -Capriciile Iubirii a fost cu adevărat una specială, asta fiindcă Tavi Clonda a venit cu cele două fetițe, Iris și Victoria, în platou.

Gabriela Cristea este cea care a ciocnit ouăle cu micuța ei, Iris, iar prezentatoarea TV a mărturisit că a trecut prin momente dificile, asta după ce fiica ei cea mică a fost nevoită să meargă de urgență la spital deoarece a făcut febră, dar și o indigestie mai gravă

”Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

Gabriela Cristea a mărturisit la Mireasa-Capriciile Iubirii că de fiecare dată de sărbători se confruntă cu astfel de probleme și este nevoită să apeleze la medici. În prezent, micuța ei s-a făcut bine și a fost alături mamei ei în ediția din această seară.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page