Press "Enter" to skip to content

Garsonieră cu cada în… bucătărie, scoasă la ÎNCHIRIERE în Cluj-Napoca. Ireal câți lei cere proprietarul pe chirie

Din Cluj-Napoca, orașul în care se vinde o garsonieră de 11 mp cu peste 30.000 de euro, vine un alt anunț care șochează piața imobiliară.

De data aceasta, este vorba despre închirierea unei camere.

Garsonieră cu baia în bucătărie, la 2500 lei pe lună

Dar nu e orice fel de garsonieră, ci una (poate) unică în peisaj, asta fiindcă oferă serviciul „2 în 1 – baia în bucătărie”. Da, ați citit bine, în Cluj-Napoca se închiriază o cameră care are cada în bucătărie, lângă chiuveta cu vase și aragazul pe care stau oalele cu mâncare.

Poți să faci „baie cu spumă în timp ce gătești”, glumesc colegii de la stiridecluj.ro. Însă, cât se poate de serios, când vine vorba de bani, este proprietarul acestei garsoniere, căci respectivul cere o chirie de 500 de euro (2500 de lei) pe lună!

Poate nu ți-ai dat seama. dar e 2 în 1. Ai pat și cadă, dar dacă bagi o plapumă și o pernă în cadă cu ce seamănă?! Dacă mănânci o zamă de fasole gătită, îi minunată bucătăria, faci și jacuzzi. Pentru ce să aglomereze camera ??!!”, a comentat cineva, cu umor, pe marginea acestui anunț. O altă persoană a completat: „Vreau să cred că e o glumă. Nu neapărat amuzantă, dar sper că e o glumă”.

Totuși, glumă sau nu, piața imobiliară din Cluj-Napoca șochează încă o dată, așa cum a făcut-o și cu anunțul de vânzare a unei garsoniere de numai 11 mp la prețul de 33.000 de euro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page