Press "Enter" to skip to content

George Simion a anunțat câți bani a strâns la nuntă. „În total, cu darul de la Gigi Becali…”

George Simion a spulberat toate zvonurile legate de suma uriașă strânsă la nunta cu mii de invitați care a avut loc sâmbătă la Măciuca. Liderul AUR a precizat că va trece toate cifrele în declarația sa de avere.

S-au făcut nenumărate speculații cu privire la banii strânși de George și Ilinca Simion în urma nunții lor câmpenești de pe dealurile din jurul Vâlcea.

George Simion a risipit misterul: „În total, 400.000 euro”

Aflat în luna de miere în Maramureș, George Simion a vrut să lămurească lucrurile și a intrat în direct la o televiziune luni seara unde a precizat suma exactă primită ca dar de nuntă.

„În numerar, 72.000 de euro. În total, cu tot cu dar de nuntă, cu darul de la Gigi Becali (n.r. – cele două tone de brânză), spectacolul pirotehnic, apa, berea, 400.000 de euro (…) Îi voi trece transparent în declarația de avere”, a declarat George Simion la Antena 3.

Câți bani a plătit George Simion pentru trupa Phoenix

S-a aflat și câți bani a primit trupa Phoenix pentru reprezentația ținută la nunta lui George Simion. Trupa condusă de Nicu Covaci a fost criticată pentru decizia de a se implica într-un eveniment de marketing politic.

„Preţul nostru este de obicei 10.000 de euro, dar, pentru că am fost convins să ajutăm un spital pentru copii, am lăsat la 8.000 de euro. Negru pe alb, scrie în contract”, a declarat Nicu Covaci, pentru Libertatea, explicând că preţul include şi costurile pentru transport, cazare şi alte cheltuieli.

Toți banii vor fi trecuți în declarația de avere a lui George Simion

Inițial, în presă au apărut informații potrivit cărora evenimentul ar fi costat 12.000 de euro. De asemenea, potrivit surselor RTV, Simion ar fi încasat 500.000 de euro ca dar de nuntă.

Deputatul AUR Dan Tănasă a anunțat luni, la Antena 3, că nunta lui George Simion a costat 500.000 de euro, iar mirii au strâns 73.000 de euro dar de nuntă.

Parlamentarul AUR a mai transmis că George Simion va trece în declarația de avere darul de nuntă.

Banii de la nuntă se duc către spital mobil

Înainte de nuntă, mirii au anunțat că darul de nuntă va merge la o fundație pentru ridicarea unui spital mobil.

„Nunta este un prilej de bucurie. Cel mai mare cadou pentru noi este ca toți cei care vor să ne fie alături în această zi să fie acolo, fără a-și pune problema unei sume de bani. Așadar, darul/cinstea sau ajutorul pentru tinerii însurăței este OPȚIONAL la nunta noastră”, a anunțat George Simion și mireasa sa.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page